Ύποπτα κέντρα επιχειρούν να διασπάσουν την Ενωση Στρατιωτικών Ηπείρου

  

 

 

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Στρδο ‘’ΒΙΔΕΛΛΗ’’

Λεωφόρος Δωδώνης 39,

ΤΚ 45221

email:espeep2012@gmail.com

Ιωάννινα   18 Ιαν 2021

 

ΥΠΟΠΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ-ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

          

                Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου  λόγω προσπαθειών εκ νέου, το τελευταίο χρονικό διάστημα, από «ύποπτα κέντρα διχασμού», για διάσπαση και αντικατάστασή της νιώθει την ανάγκη να:

 

Σ υ γ χ α ρ ε ί – Ε π α ι ν έ σ ε ι

Όσα μέλη της δέχθηκαν στο παρελθόν προτάσεις συμμετοχής σε σύσταση νέων Ενώσεων στην περιοχή Ηπείρου, οι οποίες θα είχαν μοναδικό σκοπό την φίμωση της Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ και δεν ενέδωσαν. Όλα τα μέλη της για την συμπαγή ομοιογένεια που δείχνουν αλλά και για την απόλυτη εμπιστοσύνη τους στην Ένωσή τους.

 

Κ α λ έ σ ε ι «π ρ ο ς ε π α γ ρ ύ π ν η σ η»

Άπαντα τα μέλη της αλλά και όλους τους υγιείς φορείς του τόπου που έχουν γνωρίσει και συνεργαστεί με την Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ με μοναδικό σκοπό το συμφέρον του συναδέλφου στρατιωτικού και του Ηπειρώτη συμπολίτη.

 

Π ρ ο ε ι δ ο π ο ι ήσ ε ι

Όλους εκείνους που προσπαθούν να αντικαταστήσουν της Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ με άλλου τύπου Ενώσεις, οι οποίες μοναδικό σκοπό θα έχουν την κατευθυνόμενη δράση δηλαδή Ενώσεων δίχως προσωπικότητα και αγωνιστικό χαρακτήρα, ότι θα βρουν απέναντί τους την δυνατή φωνή της Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ ο αγώνας της οποίας έχει πλέον πανελλήνια αναγνώριση από τους συναδέλφους και όχι μόνο απ’ αυτούς.10 χρόνια έχουμε αποδείξει πολλά.

 

Υ π ε ν θ υ μ ί σ ε ι

Ότι η Ένωσή μας θα συνεχίσει τον υγιή αγώνα της και έξω από κάθε πολιτική, κομματική και κάθε είδους σκοπιμότητα και με μοναδικό γνώμονα και συνοδοιπόρο τον συνάδελφο στρατιωτικό.  

                 Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου είναι μια εκ των 3 ιδρυτικών Ενώσεων της ΠΟΜΕΝΣ  αυτό να μην το ξεχνά κανείς ……..

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά