Προσφορά αγάπης από την ΕΣΠΕΑΜ/Θ στα Κέντρα Προστασίας Παιδιού Καβάλας και Δράμας.

 


Επίσκεψη αγάπης πραγματοποίησαν στις 30 και 31 Δεκεμβρίου 2020, τα Μέλη του Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΕΣΠΕΑΜ/Θ), στα κέντρα Παιδικής Μέριμνας Καβάλας και Δράμας, προσφέροντας Δωροεπιταγές για την αγορά αθλητικών ειδών, ειδών ένδυσης και υπόδησης, για τα φιλοξενούμενα παιδιά των ιδρυμάτων.

Συγκεκριμένα την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου αντιπροσωπεία του ΔΣ της ΕΣΠΕΑΜ/Θ αποτελούμενη από Ταμία Χρήστο Μασάνη και τον Αναπληρωτή Γραμματέα Νεκτάριο Καπετάν, επισκέφθηκαν το Παράρτημα του Κέντρου Προστασίας Παιδιού Καβάλας (πρώην Παιδόπολη) και συναντήθηκαν με την υπεύθυνη του Κέντρου κ. Δεμερτζή Μάρθα.




Την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου ο Πρόεδρος της Ένωσης Νίκος Παναγιωτίδης συνοδευόμενος από τον αντιπρόσωπο της Ένωσης στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ) Κυριάκο Αυγερινό, επισκέφθηκαν το Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Δράμας όπου και συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο κ. Κωνσταντινίδη Δημήτριο, τον Διευθυντή κ. Ξενοφώντα Κλωναρίδη και την ψυχολόγο του Κέντρου κ. Ελευθερία Παναγιωτίδου.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι image-1.png
Κέντρο Προστασίας Παιδιού Δράμα

Κατά τις ανωτέρω συναντήσεις τα μέλη του ΔΣ της ΕΣΠΕΑΜ/Θ είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις κοινωνικές υπηρεσίες και το Θεάρεστο έργο που προσφέρουν τα ανωτέρω ιδρύματα, να συνομιλήσουν με τα φιλοξενούμενα παιδιά και να ανταλλάξουν ευχές για την καινούρια χρονιά.

Ο Διευθυντής του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Δράμας κ. Ξενοφώντας Κλωναρίδης δώρισε στην αντιπροσωπεία της ΕΣΠΕΑΜ/Θ βιβλίο με την ιστορία του Ιδρύματος από την ίδρυση του μέχρι σήμερα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο
Πρόεδρος
Ο
Γενικός Γραμματέας
Νικόλαος Παναγιωτίδης
Επισμηναγός (ΤΣΕ)
Χρήστος Δελής
Υποσμηναγός (ΥΑΔ)
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά