Τα καλά... και συμφέροντα- Πως στρατιωτικοί συνδικαλιστές άφησαν εκτεθειμένους χιλιάδες συναδέλφους τους!

 



Χθες σας δημοσιεύσαμε το νέο σήμα του ΓΕΕΘΑ όπου αναφέρει ότι παίρνουν παράταση οι κανονικές άδειες  και αυτό ισχύει για όλα τα επιτελεία.

Η αποκάλυψη ότι αυτοί που αξίζουν συγχαρητήρια είναι το πολιτικό προσωπικό που μερίμνησε και για τους στρατιωτικούς συναδέλφους τους έφερε ταραχή γιατί κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν μνημόσυνα με ξένα κόλλυβα που λέει και ο λαός.

Πριν σας αποκαλύψω κάτι πολύ σοβαρό που τους εκθέτει να σας πούμε το χρονικό για το χθεσινό σήμα του ΓΕΕΘΑ.

Το πρόβλημα εξ αρχής βρέθηκε στο πολεμικό ναυτικό όπου οι πολιτικοί συνδικαλιστές που εκπροσωπούν το πολιτικό προσωπικό του ΥΠΕΘΑ- του Πολεμικού Ναυτικού σε συνεργασία με την ΠΟΕ ΥΕΘΑ  παλεύοντας το και μετά απο την ουσιαστική παρέμβαση του ΓΓ ΥΠΕΘΑ , τελικά είχε την έκβαση την χθεσινή σε μόλις 7 μέρες!!!!


https://www.poe-yetha.gr/%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%ce%ac%ce%b4%ce%b5%ce%b9%ce%b5%cf%82-%ce%bb%cf%8c%ce%b3%cf%89-covid-19/

Οι στρατιωτικοί συνδικαλιστές που πανηγυρίζουν για ποιο λόγο δεν το έλυσαν ΜΗΝΕΣ που υποτίθεται ότι το προσπαθούσαν; Ενα μυστήριο ε;;;;;;;;;

Πάμε παρακάτω στην αποκάλυψη, για να γελάσουμε και λίγο μπας και ντραπουν ορισμένοι .

Η εικόνα που βλέπετε παρακάτω είναι μια μέρα πριν το σήμα του ΓΕΕΘΑ.
Το ΓΕΝ κάνει λάθος; Δεν υπήρξε σωστή συννενοηση; (Δεν του το χρεώνω γιατί  προφανως πήρε εντολή) τελοσπάντων και βγάζει σήμα το οποίο τι λέει;;;
Οτι ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ του ΠΝ θα έχει παραταση άδειας.

Και ενώ οι στρατιωτικού συνδικαλιστές που είναι εκατοντάδες στην Ελλάδα και ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΥΤΟ, ουτε καν δεν ασχολήθηκαν να κάνουν κάτι για αυτό, να πουν κάτι για αυτό που στην ουσία απαξιώνει το στρατιωτικό προσωπικό απο την παράταση άδειας!!!









Οι πολιτικοί συνδικαλιστές όμως αντιδρούν το βλέπουν και θέλουν ισότητα με το στρατιωτικό προσωπικό που συνεργάζονται καθημερινά.
Το ΓΕΕΘΑ λοιπον την επόμενη μέρα διορθώνοντας την γκάφα βγάζει νέο σήμα
Μολις λοιπόν είδαν οι λατρεμενοι συναδελφοι σας το ΔΙΚΟ ΜΟΥ ρεπορταζ έσπευσαν να πανηγυρίσουν χωρις φυσικα να συγχαρουν τους συναδέλφους τους πολιτες που ότι κάνουν μεριμνούν και για αυτούς!!!

Ο νοών νοείτο.....

Αγαπητοί αναγνώστες τελικά ποιοι προστατεύουν τα δικαιώματα σας;;;







Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά