Επιστολή συμπαράστασης στους πληγέντες της Σάμου

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι Πρωτοβάθμιες Ενώσεις Στρατιωτικών και το σύνολο των Μελών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών - Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ., εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και την αμέριστη συμπαράσταση, στους κατοίκους της Σάμου αλλά και των γύρω περιοχών που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό.

Η βαριά μας θλίψη για τον χαμό των δύο παιδιών, μετατρέπεται σε σκέψη και προσευχή μεταφέροντας την αλληλεγγύη όλων μας προς τους πληγέντες, τους τραυματίες και όλους όσους έχουν επηρεαστεί από το τραγικό αυτό φυσικό φαινόμενο.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις για άλλη μια φορά, απέδειξαν τον υψηλό βαθμό ετοιμότητας με την άμεση συνδρομή τους με προσωπικό και μέσα στους πληγέντες κατοίκους της Σάμου.

        Η ΠΟΜΕΝΣ καλεί τους συναδέλφους μας,  υπηρετούντες στο νησί της Σάμου, όπως επικοινωνήσουν με την Αντιπροεδρία Μέριμνας της ΠΟΜΕΝΣ κ. Νικόλαο Παναγιωτίδη 6983503377, για τυχόν προβλήματα που έχουν προκύψει στους ίδιους ή τις οικογένειές τους, από τον εγκέλαδο. 

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία 

 Ο Πρόεδρος

    

 Ο Γενικός Γραμματέας

Δημήτριος Ρώτας

Επγός (ΥΔΚ)

    

Γεώργιος Θεοδώρου

Τχης (ΠΖ

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά