Προγραμματισμός κανονικών αδειών στο Πολεμικό ναυτικό εως τον Φεβρουάριο του 2021

 




Όπως αναφερει ο Αντιπρόεδρος Π.Ο.Ε-Υ.ΕΘ.Α και Γενικός Γραμματέας Σ.Δ.Υ.Ν Β. Ξαναλατος:




Την ώρα που η πολιτεία ανακοινώνει πιο αυστηρούς περιορισμούς, με νέα πιο αυστηρή απαγόρευση κυκλοφορίας και πως κάθε οργανισμός του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα υποχρεούται από την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου να διαθέτει ανά πάσα στιγμή έκθεση που να τεκμηριώνει τη λειτουργία με το απολύτως αναγκαίο προσωπικό και τους εργαζομένους που έχουν τεθεί σε καθεστώς τηλεργασίας, στο ΥΠ.ΕΘ.Α χρειάστηκε να δώσουμε μάχη από το πρωί για να γίνουν τα αυτονόητα.
Όπως είχα πει από εχθές , από το πρωί τόσο εγώ όσο και ο Πρόεδρος του ΣΔΥΝ , συλλέξαμε πληροφορίες τηλεφωνικά και δια ζώσης , για τα ποσοστά των εργαζόμενων σε μονάδες του Ναυτικού.
Τα αποτελέσματα αποκαρδιωτικά , σχεδόν παντού ποσοστά άνω του 80% να εργάζονται στις γνωστές συνθήκες . Παντού να κυριαρχεί η προφορική προτροπή που λέει: "αν θέλετε άδεια , πάρτε τις κανονικές σας "

Μετά από συντονισμένες κινήσεις, καταφέραμε να εκδοθεί αύριο σήμα στο Ναυτικό που θα λέει ότι :
α) Να γίνει προγραμματισμός κανονικών αδειών του 2020 έως τις 28/2/2021
β) Να ισχύσει το 50% σε επίπεδο Διεύθυνσης / Τμήματος.

Επίσης , ξεκαθαρίσαμε για πολλοστή φορά, ότι ΔΕΝ αποτελεί προϋπόθεση η υποχρεωτική λήψη κανονικής άδειας σε καμία περίπτωση .
Καλούμε τους συναδέλφους να προγραμματίσουν άμεσα τις κανονικές τους άδειες ώστε να διευκολυνθούν οι υπηρεσίες στην ορθή εφαρμογή του 50% .
Είναι αυτονόητο ότι δεν υποχρεούται κάνεις συνάδελφος να ζητήσει κανονική άδεια μέσα στον Νοέμβριο αν δεν το επιθυμεί.
Σε περιπτώσεις που συνεχίζονται τα προβλήματα, παρακαλώ τα μέλη μας για την άμεση ενημέρωση προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις.
Κλείνοντας θέλω να παρακαλέσω την Πολιτική και Στρατιωτική ηγεσία να είναι αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια καθώς ο «εχθρός» είναι κοινός και δυστυχώς αόρατος !
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά