¨Τρεις και ο κούκος¨ στις επισκέψεις του Προέδρου ΕΑΑΣ στα Παραρτήματα

 Αν κρίνουμε απο τις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και απο τα παράπονα των αποστράτων πάτο έχουν πιάσει οι επισκέψεις του Προέδρου ΕΑΑΣ στα Παραρτήματα ανα την Ελλάδα.

Περισσότερο τον ενδιαφέρει να επισκεφτεί Δημάρχους  κλπ παρά τα μέλη.

Έτσι αυτοί που συμμετέχουν στις ενημερώσεις είναι οι ¨συνήθεις ύποπτοι¨ δηλαδή τα ΔΣ των κατα τόπων παραρτημάτων. Και δεν ειναι λογω φυσικα covid η παρουσία μετρημένων στα δάχτυλα παρευρισκομένων

Σίγουρα θα πρέπει οι άνθρωποι του τύπου που βρίσκονται στην ΕΑΑΣ να μην τον κάνουν ρεζίλι και να πολλαπλασιάζουν το κοινό που ενημερώνεται με το photoshop.

Εν τω μεταξύ αρκετά μέλη έχουν ήδη εγκαταλείψει τα παραρτήματα

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα . Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο(BBC,Guardian, war-army journalism, data journalism) Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας - Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων , Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Ιδιοκτήτρια Ομίλου Media Πρόσφατα μπήκε στην εγκυκλοπαίδεια με τα πιο σημαντικά πρόσωπα της Ελλάδας με την ιδιότητα του Στρατιωτικού Δημοσιογράφου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά