Αναζητούνται αυτόπτες μάρτυρες για το τροχαίο με το στρατιωτικό όχημα στην Αλεξανδρούπολη

 

Αναζητούνται αυτόπτες μάρτυρες για το τροχαίο με το στρατιωτικό όχημα στην Αλεξανδρούπολη (video)

Άμεσα εμπλεκόμενοι του τροχαίου που σημειώθηκε εχθές στο 3ο χλμ της Εθνικής Οδού Αλεξανδρούπολης - Φερών με εμπλεκόμενα οχήματα ένα στρατιωτικό όχημα τύπου καναδέζα και ένα Ι.Χ, αναζητούν αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι θα μπορέσουν να βοηθήσουν με την κατάθεση τους.

Συγκεκριμένα αναφέρουν: "Παρακαλείται οποίος βρισκόταν σήμερα στο τροχαίο που έγινε στις δώδεκα πάρα τέταρτο μπροστά στα Τζαμπο με εμπλεκόμενα ένα Χ.Ι Citroën c5 και μια καναδεζα να επικοινωνήσει άμεσα μαζί μου. Είναι σημαντικό να βρεθεί μάρτυρας που είδε τα φανάρια εκείνη τη στιγμή του τροχαίου ώστε να βοηθήσει στην κατάσταση.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6970419910 Κωνσταντίνα και 6972574345 Στέλλα.

e-evros


    Share on Google Plus

    About Newsroom

    Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
    Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
    Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά