Οι αλεξιπτωτιστές τίμησαν με άλμα τον αδικοχαμένο λοχία Κώστα Μελιγκώνη - Η συγκινητική παρουσία του αδερφού του

 

αλεξιπτωτιστής

'Αλματα ελεύθερης πτώσης και στατικού ιμάντα στη ζώνη ρίψης Μεγάρων και στη θαλάσσια περιοχή της Νέας Περάμου, πραγματοποίησε το προσωπικό της Μονάδας που ανήκε ο αλεξιπτωτιστής ΕΠΟΠ λοχίας Κώστας Μελιγκώνης που τραυματίστηκε θανάσιμα τη νύχτα της 3ης Σεπτεμβρίου, κατά την εκτέλεση επιχειρησιακού άλματος ελευθέρας πτώσεως στην ίδια Ζώνη Ρίψεως.

Οι αλεξιπτωτιστές τίμησαν με άλμα τον αδικοχαμένο λοχία Κώστα Μελιγκώνη - Η συγκινητική παρουσία του αδερφού του [εικόνες]

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, στη δραστηριότητα που πραγματοποιήθηκε με αεροσκάφος C- 130 και ελικόπτερο CH 47D, συμμετείχε σύσσωμο το προσωπικό της Μονάδας στην οποία ανήκε ο εκλιπών αλεξιπτωτιστής, ο Διοικητής και επιτελείς της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων, καθώς και ο ΕΠΟΠ Λοχίας (ΠΖ) Ν. Μελιγκώνης, αδελφός του θανόντος, ο οποίος υπηρετεί στις Δυνάμεις Ειδικών Επιχειρήσεων.

αλεξίπτωτο
αλεξίπτωτο

Πριν την εκτέλεση των αλμάτων, πραγματοποιήθηκε τρισάγιο στη μνήμη του εκλιπόντος παρουσία του προσωπικού που συμμετείχε στη δραστηριότητα και του 2ου Συγκροτήματος Αεροπορίας Στρατού.

Η καθολική εκτέλεση του άλματος επιβεβαιώνει την υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα και το μοναδικό πνεύμα των Μονάδων Ειδικών Επιχειρήσεων, όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

thetoc

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά