Έπεσαν οι υπογραφές στη συμφωνία Ελλάδας - Αιγύπτου για την οριοθέτηση ΑΟΖ

© CNN.gr ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με tweet που έκανε λίγο μετά τις 17:00 την Πέμπτη ο εκπρόσωπος του αιγυπτιακού ΥΠΕΞ, Αχμέντ Χαφέζ, η Ελλάδα και η Αίγυπτος συνυπέγραψαν συμφωνία για τον καθορισμό θαλάσσιων ζωνών που οδηγούν στη δημιουργία και οριοθέτηση Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης.

Στο tweet του ο κ. Χαφέζ αναρτά δύο φωτογραφίες του Αιγύπτιου ΥΠΕΞ, Σάμεχ Σούκρι, με τον Έλληνα ομόλογό του, Νίκο Δένδια, να υπογράφουν το σχετικό επίσημο έγγραφο και γράφει: «Μέρος της τελετής υπογραφής συμφωνίας για τον καθορισμό αποκλειστικής οικονομικής ζώνης μεταξύ της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου και της Δημοκρατίας της Ελλάδας».

Σύμφωνα με τον κ. Σούκρι «Η συνέντευξη τύπου μεταξύ του Σούκρι και του Έλληνα ομολόγου του ξεκίνησε, μετά την υπογραφή συμφωνίας για τον καθορισμό της αποκλειστικής οικονομικής ζώνης μεταξύ Αιγύπτου και Ελλάδας».

msn

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά