Τι αλλάζει με την αναδιοργάνωση – Ερχονται προσλήψεις 6.000 ΕΠΟΠ





Προσλήψεις 6.000 επαγγελματιών οπλιτών για να ανανεωθεί το «γηρασμένο» στρατιωτικό προσωπικό, αποτελεσματικότερες ειδικές δυνάμεις με την ενοποίηση της διοίκησής τους και περιορισμό των αχρείαστων στρατιωτικών μονάδων περιλαμβάνει η αναδιοργάνωση της δομής των Ενόπλων Δυνάμεων η οποία προχωράει με ταχύτατους ρυθμούς από το υπουργείο Αμυνας.

Η σχετική μελέτη από το ΓΕΕΘΑ είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, στο τελικό στάδιο, όμως κάποιες αλλαγές - που είχαν επισημανθεί εδώ και χρόνια - έχουν ήδη δρομολογηθεί εξαιτίας και της εντεινόμενης τουρκικής προκλητικότητας.

Ποιο είναι το πρόβλημα του δυναμικού των Ένοπλων Δυνάμεων;
Ποιο θα είναι το νέο μοντέλο στις ειδικές δυνάμεις;
Ποιοι θα είναι οι όροι για κατάταξη στα 18;

tanea
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά