Με γιατρό του Στρατού και Αρχιτέκτονα οπλίτη ενισχύει τη Χάλκη ο Στεφανής

Γιατρό του Στρατού δεσμεύθηκε να στείλει στη Χάλκη ο υφυπουργός Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, μετά τη συνάντησή του με τον Δήμαρχο του νησιού Άγγελο Φραγκάκη, στο πλαίσιο της προστασίας από την πανδημία του νέου κορονοϊού.

Επίσης ο κ. Στεφανής δεσμεύτηκε ότι από τον τομέα των αρμοδιοτήτων του θα φροντίσει να ενισχύσει το νησί της Χάλκης με αρχιτέκτονα οπλίτη θητείας, με σκοπό τη μελέτη για την ολοκλήρωση της ανακατασκευής του ελικοδρομίου και την πράσινη ανάπτυξη του περιβάλλοντα χώρου, αλλά και την μελέτη διαφόρων εργασιών όπως η δημιουργία δημοτικού γυμναστηρίου και η ανακατασκευή του υπάρχοντος 5χ5, που θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν προσφέροντας στο νησί μια μεγάλη και ουσιαστική βοήθεια.
Ο υφυπουργός επισήμανε ότι πρωταρχικό μέλημα είναι η εθνική ασφάλεια και η ενίσχυση του εθνικού φρονήματος για την πατρίδα μας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη και πολύ περισσότερο για τους ακρίτες της χώρας που στέκονται εκεί και κρατάνε ζωντανό τον ελληνισμό παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν.
Αναλυτικά ο Δήμαρχος σε ανακοίνωσή του αναφέρει για αυτή τη συνάντηση με τον υφυπουργό:
Σε επίσκεψη που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Χάλκης στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για αρκετή ώρα με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος θέλησε να ενημερωθεί για όλα τα θέματα που ταλανίζουν την ακριτική Χάλκη.
Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στις ελλείψεις και την υποστελέχωση που αντιμετωπίζει το νησί στο κομμάτι των τεχνικών υπηρεσιών πράγμα που αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα για την περάτωση των εργασιών, οι οποίες προηγουμένως χρίζουν τεχνικών μελετών.
Ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε ότι από τον τομέα των αρμοδιοτήτων του θα φροντίσει να ενισχύσει το νησί της Χάλκης με αρχιτέκτονα οπλίτη θητείας, με σκοπό την μελέτη για την ολοκλήρωση της ανακατασκευής του ελικοδρομίου και την πράσινη ανάπτυξη του περιβάλλοντα χώρου, αλλά και την μελέτη διαφόρων εργασιών όπως η δημιουργία δημοτικού γυμναστηρίου και η ανακατασκευή του υπάρχοντος 5χ5, που θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν προσφέροντας στο νησί μια μεγάλη και ουσιαστική βοήθεια.
Εκτενής συζήτηση πραγματοποιήθηκε αναφορικά με το θέμα της ιατρικής υποστελέχωσης σε μια ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή για την Ελλάδα συνολικά και ειδικότερα για τα μικρά νησιά μας τα οποία δεν διαθέτουν οργανωμένες δομές υγείας. Επί του θέματος ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε να στείλει στο νησί γιατρό του στρατού, στα πλαίσια της προστασίας από την πανδημία του νέου κορονοϊού.
Η συζήτηση έκλεισε με την διαπίστωση ότι η φετινή χρονιά και το καλοκαίρι που διανύουμε είναι πρωτόγνωρα για όλους μας, όμως ο Δήμος Χάλκης είναι κοντά στους πολίτες και στον πολιτισμό και διοργανώνει τον πρώτο διεθνή διαγωνισμό σύνθεσης με έργα για σόλο βιολί ή βιολί και ηλεκτρονικούς ήχους, ο οποίος θα λάβει χώρα στις 27 Αυγούστου στο νησί σε υπαίθριο χώρο. Ο Δήμαρχος Χάλκης προσκάλεσε τον Υφυπουργό, ο οποίος αποδέχτηκε με χαρά την πρόταση.
Ο κ. Αλκιβιάδης Στεφανής έκλεισε την συζήτηση επισημαίνοντας ότι πρωταρχικό μέλημα του, είναι η παροχή εθνικής ασφάλειας και η ενίσχυση του εθνικού φρονήματος για την πατρίδα μας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη και πολύ περισσότερο για τους ακρίτες της χώρας μας που στέκονται εκεί και κρατάνε ζωντανό τον ελληνισμό παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν.
skyrodos
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά