Ευχαριστήριο προς ΥΠΕΘΑ και ΜΟΜΚΑ






ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΟΠΑΙΑΤΩΝ
Ο Σύλλογος, μετά τη ματαίωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του, την πρόσφερε στις 28-2-2020 στην «ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ».
Στις 4-3-2020 εγκρίθηκε η δημοπράτηση του έργου της «ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ» με δικαιούχο το Δήμο Γορτυνίας μέσω ΤΑΠ-ΤΟΚ, που περιλαμβάνει κατασκευή υπαίθριου θεάτρου 300 θέσεων, βοηθητικών εγκαταστάσεων και διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου του θεάτρου με τις απαραίτητες ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις.
Ο Σύλλογος Τροπαιατών κάλυψε από το ταμείο του το κόστος σίτισης του κλιμακίου της ΜΟ.Μ.ΚΑ. από 3-6 έως και 6-3-2020 στα εστιατόρια των Τροπαίων.
Στις 12-3-2020 ολοκληρώθηκε η παραμονή του κλιμακίου της ΜΟ.Μ.ΚΑ. (άφιξη 7-10-2019) για τις εργασίες διαπλάτυνσης του δρόμου Τρόπαια – Φράγμα Λίμνης Λάδωνα.
Ευχαριστούμε θερμά το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, την ηγεσία και τα στελέχη της ΜΟ.Μ.ΚΑ. για τις υπηρεσίες τους, το Δήμαρχο και τα στελέχη του Δήμου Γορτυνίας για την υποστήριξη του δύσκολου αυτού έργου, καθώς και τους συμπατριώτες μας κ.κ. Σπύρο Κατσικερό και Σταύρο Καρκαλέτση για τη δική τους συμβολή.
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΟΠΑΙΑΤΩΝ

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά