ΑΛΑΛΟΥΜ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ..ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΡΌΛΟΣ ΤΟΥΣ.

φωτο αρχειου






Όπως ενημερωνόμαστε επικρατεί ένα αλαλούμ με τις άδειες ειδικού σκοπού που δίνονται με εντολή τις κυβέρνησης.
Παρά τις Διαταγές του ΓΕΕΘΑ και τις οδηγίες του ΓΕΣ που δόθηκαν τις τελευταίες μέρες οι διοικήσεις σφυρίζουν αδιάφορα.
Σε μια τόση σοβαρή κατάσταση για την χώρα μας υπάρχουν διοικήσεις Μονάδων που ξαφνικά γίνονται νομοθέτες -γιατροί - και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο καθένας .Μάλιστα ισχυρίζονται ότι δεν λαμβάνουν τις διαταγές που βγαίνουν από τα Επιτελεία και αφήνουν το προσωπικό να εργάζεται σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Μάλιστα σε διάφορες Μονάδες οι διοικητές υποχρεώνουν τα στελέχη να παίρνουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ την κανονική τους άδεια, κάτι που έχει προκαλέσει τον αναβρασμό και την απορία για την μην εκτέλεση των εντολών και τον Νόμων του κράτους.
Θα πρέπει κάποιος να τους ενημερώσει για τις ποινικές ευθύνες που απορρέουν από την μη εφαρμογή των νόμων ,και την εξάπλωση της πανδημίας λόγο μη εκτέλεσης των διαταγών των επιτελείων.
Η πολιτική και η Στρατιωτική ηγεσία θα πρέπει να πάρει άμεσα μέτρα για την προφύλαξη του προσωπικού αλλά και την μη διατάραξη της οικογενειακής γαλήνης καθώς με το κλείσιμο των Σχολείων τα στελέχη έχουν έρθει σε απόγνωση.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

2 σχόλια:

  1. Αναγκαζόμαστε να παίρνουμε άδειες ειδικού σκοπού ακόμα και αν δεν δικαιούμαστε.
    Το έγγραφο της διαταγής μιλάει για κατά κρίση διοικητών με το ελάχιστο προσωπικό, τώρα αυτό πως μεταφράζεται ο Θεός βοηθός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. άμα πάρουνε όλοι άδεια ποιος θα κάνει σκοπιά ρε φίλε ο τουρκος από απέναντι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά