Τόνους αντισηπτικά θα φτιάξει ο Ελληνικός Στρατός

\

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Αντέννα το Υπουργείο Υγείας θα παραδώσει τόνους κατασχεμένης αιθυλικής αλκοόλης στα εργαστήρια του Ελληνικού στρατού ώστε να δημιουργήσει αντισηπτικά τα οποία βρίσκονται σε έλλειψη!
ΣυγκεκριμένΑ θα μεταφερθούν 122 τόνοι στην αποθήκη βάσης υγειονομικου υλικου
_____
Συνεννόηση Υπουργού Υγείας και Διοικητή ΑΑΔΕ για την παρασκευή αντισηπτικών που θα διατεθούν σε Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας

Έπειτα από συνεννόηση του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια με τον Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργο Πιτσιλή, η ποσότητα αιθυλικής αλκοόλης που έχει δημευθεί ή κατασχεθεί από την ΑΑΔΕ και διατέθηκε στο Υπουργείο Υγείας, θα μεταφερθεί στις εγκαταστάσεις της 441 Αποθήκης Βάσης Υγειονομικού Υλικού του ελληνικού Στρατού.
Η ποσότητα της αιθυλικής αλκοόλης ανέρχεται στους 122,6 τόνους και θα χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή αντισηπτικών που θα διατεθούν στα Νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας και τις υγειονομικές μονάδες της χώρας.


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά