ΕΑΑΣ Αλεξανδρούπολης: Με τέτοιο Προσωπικό τιποτε ΔΕΝ χάνεται





Το Παράρτημα Αλεξανδρούπολης της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, παρακολουθώντας συνεχώς και από κοντά τα γεγονότα πού λαμβάνουν χώρο τις τελευταίες ημέρες στην οριογραμμή του Έβρου, εκπροσωπώντας 610 Απόστρατους Αξιωματικούς που εθήτευσαν σε όλες τις θέσεις τις θέσεις ευθύνης και βαθμούς .
1. Εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, στο Προσωπικό του Στρατού, της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, τους Εθνοφύλακες και τις ενισχυτικές δυνάμεις που με απόλυτη υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, από κάθε βαθμολογική και υπηρεσιακή θέση ευθύνης δίνει ενεργό ΠΑΡΩΝ για την αποτροπή εισόδου ξενοκίνητων αλλοδαπών που πολιορκούν τα εθνικά σύνορα.
Οι δράσεις τους αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση γιατί πέραν των άοκνων φιλότιμων προσπαθειών τους, υπερβαίνουν το καλώς εννοούμενο καθήκον τους . Όλοι αυτοί έθεσαν τα σώματά του ενεργό πρόφραγμα σε ένα «ακήρυχτο» πόλεμο με εξαίρετα αποτελέσματα.
2. Εκφράζει τον θαυμασμό στους κατοίκους της περιοχής, σε όλους τους κατοίκους του Έβρου που ως ένα σώμα δυναμικά στάθηκαν στο ύψος των Εθνικών περιστάσεων. Σε όλους που μπήκαν μπροστάρηδες για να διαφυλάξουν την πατρώα γή.
3. Εκφράζει την άπειρη αγάπη και εκτίμηση σε όλες εκείνες τις γυναίκες του Έβρου που αναβίωσαν έμπρακτα την εθνική αλληλεγγύη και αγκάλιασαν όλα τα παιδιά της Ελλάδας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος ως παιδιά τους, συγκεντρώνοντας συμβολικά τρόφιμα και αναψυκτικά, ως τότε οι Ελληνίδες με την «Φανέλα του Στρατιώτη».
Με τέτοιο Προσωπικό, με τέτοιους κατοίκους που δίδαξαν έμπρακτα αλληλεγγύη με ορθοφροσύνη και εθνική ανάταση , τιποτε ΔΕΝ χάνεται, γιατί η εθνική ευψυχία αποτελεί συνδετικό άρρηκτο δεσμό σε δύσκολους καιρούς.
Οι Εβρίτες είμαστε όλοι μια γροθιά αγάπης και σύμπνοιας και πορευόμαστε περήφανα υπερασπιζόμενοι τα Εθνικά μας δίκαια.
Μπράβο, μπράβο , μπράβο σε όλες και όλους.
Απο το ΤΣ

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά