Αναγνώστης: στον στρατό δεν έχει γίνει ενημέρωση για την εποχιακή γρίπη
Αναγνώστης μας ενημέρωσε ότι μιας και είναι μέρες που η εποχιακή γρίπη είναι σε έξαρση και στα σχολεία των παιδιών θερίζει, στον στρατό δεν υπάρχει καμιά ενημέρωση, μια εγκύκλιος κάτι, είτε για την γρίπη, είτε για ιώσεις είτε για τον νέο κορονοϊο.

Μην ξεχνάμε και αυτούς που εργάζονται μέσα στο hotspot.
Μπορεί κάποιοι να λένε ότι λαμβάνονται μέτρα αλλά εμάς τα στελέχη μας ενημερώνουν ότι κινδυνεύουν διότι και ιώσεις υπάρχουν στα hotspot και ψώρα και πολλά άλλα.
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα . Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο(BBC,Guardian, war-army journalism, data journalism) Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας - Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Μέλος UNESCO Τεχνών Λόγου και Επιστημών, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή¨

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου