Περιόδευσε σε Ήπειρο και Πάτρα ο Υπ. Πρόεδρος ΕΑΑΣ Σταύρος Κουτρης (φωτο)


Από την ανάρτηση του κ. Κουτρη:


Στις 30 και 31 Ιανουαρίου είχα τη χαρά μαζί με τους συναδέλφους και υποψηφίους για μέλη στις προσεχείς αρχαιρεσίες της ΕΑΑΣ Ταξχο ε.α. Βασίλειο Νικολόπουλο και Ταξχο ε.α. Δημήτριο Χατσίκα να επισκεφθούμε τα παρακάτω Παραρτήματα:
Αιτωλοακαρνανίας,
Πρεβέζης,
Ιωαννίνων,
Άρτας και
Πατρών.
Παρουσιάσαμε στους συναδέλφους τις υποψηφιότητές μας, καθώς και των απόντων συναδέλφων:
Υπτγου ε.α. Αριστομένη Αθ. Κράγκαρη, νυν Αντιπροέδρου και υποψηφίου Αντιπροέδρου,
Ανγου ε.α. Κωνσταντίνου Σκαρμαλιωράκη, πρώην Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΑΑΣ και υποψηφίου μέλους και
Ταξχου ε.α. Ιωάννη Αλεξέα, υποψηφίου μέλους.
Μοιράσαμε προετοιμασμένα φυλλάδια Θέσεων-Επιδιώξεων, τις αναπτύξαμε, είχαμε ζωντανές και εποικοδομητικές συζητήσεις και δεχθήκαμε, προτάσεις και ιδέες τόσο από συναδέλφους, όσο και από τα μέλη των Τοπικών Συμβουλίων των Παραρτημάτων.
Ειδικότερα στο πλαίσιο αυτών των επισκέψεων και με αφορμή ερωτήσεις συναδέλφων, δόθηκε η ευκαιρία επίλυσης αποριών και ενημέρωσης επί συνταξιοδοτικών-οικονομικών θεμάτων και του νέου ασφαλιστικού σχεδίου νόμου, από τον Ταξχο εα Βασίλη Νικολόπουλο. Ο Ταξχος ε.α. Δημήτριος Χατσίκας, πλην άλλων, ανέπτυξε και θέματα αφορώντα τη λειτουργία του ΔΣ της ΕΑΑΣ.
Διαπιστώσαμε την ανάγκη των μελών για ακριβέστερη και πληρέστερη ενημέρωση σε όλα τα φλέγοντα θέματα, για αποφάσεις που λαμβάνονται από το ΔΣ της ΕΑΑΣ και για την τύχη προτάσεων που έχουν υποβάλλει στο παρελθόν. Διεφάνει η ανάγκη για μεγαλύτερη ευχέρεια των Παραρτημάτων στη λήψη πρωτοβουλιών και αποφάσεων σε θέματα που αφορούν τη δράση τους στο πλαίσιο των τοπικών κοινωνιών. Τα Παραρτήματα χρειάζονται βοήθεια για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στο έργο τους.
Σημειώσαμε πολλά και είμαι βέβαιος ότι θα χρειαστεί πολλή και συντονισμένη δουλειά για να φανούμε αντάξιοι των μεγάλων προσδοκιών που φαίνεται να εναποθέτουν σε μας οι συνάδελφοι.
Προσωπικά ευχαριστώ θερμά τα μέλη των ΤΣ των Παραρτημάτων για την άψογη οργάνωση των συγκεντώσεων και όλους τους συναδέλφους για τη συμμετοχή τους και για την παρρησία με την οποία διατύπωσαν τις απόψεις τους.






Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά