Ταξίαρχος εα Χάτσικας Δημήτριος: Να βάλουμε πάνω απο όλα τα παραρτήματα της ΕΑΑΣ(συνέντευξη)



Συνέντευξη στα Στρατιωτικά Θέματα έδωσε ο Υποψήφιος για το ΔΣ της ΕΑΑΣ - νυν Υπεύθυνος παραρτημάτων, Ταξίαρχος εα Δημητριος Χάτσικας.

Συγκεκριμένα μας είπε ότι εισηγήθηκε πολλά πράγματα στο νυν ΔΣ τα οποία δεν έχουν υλοποιηθεί όπως η αύξηση του κύρους του ΔΣ μέσα από δημοσκοπήσεις και δεν υλοποιήθηκε καμία από αυτές.
Μίλησε για τα παραρτήματα τόνισε την υλοποίηση στόχων όπως είναι εθνικοί, πολιτιστικές εκδηλώσεις , τελετές για αγωνιστές κ.α.
Επίσης τόνισε την ανάγκη με το νέο ΔΣ να μπορέσουν τα μέλη των παραρτημάτων να ενταχθούν σε συλλόγους των τοπικών κοινωνιών και να αναλάβουν τομείς.


¨Δεν φέραμε πόρους στα παραρτήματα με την νυν ΕΑΑΣ¨

Τέλος ανέφερε ότι ο Σταύρος Κουτρής θα φέρει την αριστεία στην ΕΑΑΣ , την κανονικότητα και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τον αντικειμενικό σκοπό που είναι η υλοποίηση των στόχων της ΕΑΑΣ.





Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

1 σχόλια:

  1. Καλημέρα είμαι ενέργεια αξιωματικός και θα ήθελα να τονίσω την ανάγκη να υπάρχουν τόσο στην ΕΑΑΣ όσο και στην ΕΑΑΑ και χαμηλόβαθμα στελέχη τα οποία να προέρχονται από την
    κατηγορία εξ εθελοντών του ν.445/74.
    Στελέχη από ανακατάταξη μιας και φτάνουν στον βαθμό του αντισυνταγματάρχη και συνταγματάρχη όσο και ΕΜΘ μιας και ξεκίνησε η προαγωγή τους στο βαθμό του ανθυπολοχαγού και εν συνεχεία του υπολοχαγού.
    Τα αναφέρω όλα τα παραπάνω διότι από την στιγμή που αποστρατευομαστε υποχρεωτικά εγγραφομαστε στις αντίστοιχες ενώσεις μας. Επομένως είναι άσχημο να μην υπάρχουν στελέχη του ν.445/74 και κυρίως είναι ιδιαίτερα άσχημο όταν έρχονται εκπρόσωποι στα διάφορα παραρτήματα να απευθύνονται μόνο στα στελέχη εκ σχολών.
    Καλημέρα και πλησιάζει και η ώρα η δικιά μας και απαιτούμε να δούμε έργα και όχι μόνο ενδιαφέρον για το ποιός θα γίνει πρόεδρος και μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά