Άρχισε ο ¨πόλεμος¨ στην ΕΑΑΣ Υποψήφιου Προέδρου νυν Προέδρου




Άρχισε ο ¨πόλεμος¨  στην ΕΑΑΣ. Ο Υποψήφιος Πρόεδρος Κουτρής ζητά να ακυρωθεί το έγγραφο του Προέδρου:


ΠΡΟΣ: ΕΑΑΣ/ΔΣ Αντγος ε.α.
Σταύρος Κουτρής
του Θεοδώρου
Α.Σ.Τ. 1014433
Υποψήφιος Πρόεδρος ΕΑΑΣ
ΚΟΙΝ: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ/ΕΑΑΣ Κιλκίς, 6 Φεβ. ’20
Μέλη ΔΣ/ΕΑΑΣ


ΘΕΜΑ: Εκλογές 23ης Φεβ 2020
ΣΧΕΤ: Ηλεκτρονικό Μήνυμα/3 Φεβ 2020, 8.12 πμ/ΕΑΑΣ/ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

1. Κύριοι συνάδελφοι με το σχετικό κοινοποιήθηκε στα Παραρτήματα από τον Πρόεδρο του ΔΣ/ΕΑΑΣ έγγραφο προεκλογικού μηνύματος με ανυπόστατα επιχειρήματα και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς για υποψηφίους με παράκληση να κοινοποιηθεί στα μέλη τους.

2. Ο κ. Πρόεδρος διατηρεί μεν όλες της αρμοδιότητες της θέσης του, αλλά δεν του επιτρέπεται να παραγγέλει στα Παραρτήματα προεκλογικές του απόψεις κάνοντας χρήση της θέσης του και των μέσων της Ένωσης. Πρέπει να γίνεται διάκριση των ρόλων του Προέδρου και του υποψηφίου Προέδρου ιδιαίτερα τώρα που συμπίπτουν στο αυτό πρόσωπο. Αυτό επιτάσσουν τα χρηστά ήθη και η δημοκρατική πρακτική που πρέπει να επικρατούν στις αρχαιρεσίες μας.

3. Παρακαλώ:
α. να ακυρωθεί το σχετικό έγγραφο ως μηδέποτε εκδοθέν και
β. τα Παραρτήματα να κοινοποιήσουν το παρόν μέλη τους.

4. Αντιλαμβάνομαι ότι τα ατυχή αποτελέσματα της ενεργείας του κ. Πρέδρου δεν ακυρώνονται στην πράξη, αλλά η λήψη των παραπάνω μέτρων τουλάχιστον θα αποκαταστήσει τη δέουσα τάξη. Καλώ δε τον κ. Πρόεδρο να σεβαστεί την προεκλογική δεοντολογία και να αποφύγει στο μέλλον ανάλογες ενέργειες.

Ανγος ε.α. Σταύρος Κουτρής
Επίτιμλς Δκτης 98 ΑΔΤΕ “ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ”
Υποψήφιος Πρόεδρος ΕΑΑΣ

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά