Αρχηγός ΓΕΣ: Ο ελληνικός στρατός είναι έτοιμος - Όσο κι αν φωνάζουν οι απέναντι




«Ο ελληνικός στρατός έχει όλες τις δυνατότητες να αντιμετωπίσει κάθε απειλή» τόνισε ο Χαράλαμπος Λαλούσης


«Να μην φοβάστε κάτι, ο Ελληνικός Στρατός είναι έτοιμος, είναι αποφασισμένος, έχει όλες τις δυνατότητες να αντιμετωπίσει κάθε απειλή. Κι όσο και να φωνάζουν οι απέναντι, απλώς φωνάζουν. Ενωμένοι πορευόμαστε». Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε από τα Φιλιατρά ο αρχηγός ΓΕΣ Χαράλαμπος Λαλούσης. Ο κ. Λαλούσης που έχει καταγωγή από την περιοχή έδωσε το παρών στις εκδηλώσεις για τον προστάτη της περιοχής, τον Άγιο Χαράλαμπο.


Μάλιστα τιμήθηκε από το Δήμο και στο πρόσωπό του ξεχωριστές ήταν οι αναφορές από το Δήμαρχο Γιώργο Λεβεντάκη αλλά και από τον Στρατηγό ε.α. κ. Βορρέ. Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού εμφανώς συγκινημένος αναφέρθηκε στη μεγάλη τιμή που γίνεται ανήμερα της εορτής του και αναφέρθηκε στα βιώματά του από τα παιδικά του χρόνια, τους δασκάλους του, και την περιοχή που μεγάλωσε. «Θα είμαι δίπλα σας ως Φιλιατρινός» συμπλήρωσε ακόμη.


ethnos

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά