Πολλές οι αποσπάσεις στο ΥΠΕΘΑ- Μέσα στον Οκτώβριο οι αποφάσεις για τις μεταθέσεις




Της δημοσιογράφου Βάλιας Αμπατζή

Οι αποσπάσεις μέσα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχουν σπάσει τα ρεκόρ από άλλες χρονιές σύμφωνα με τις πληροφορίες των Στρατιωτικών θεμάτων.
Αποσπάσεις από θέσεις ουσιώδης και μάχιμες, από νησιά της πρώτης γραμμής , αποσπάσεις από το ΓΕΣ ως επι το πλείστον για λόγους όχι σημαντικούς.

Απαράδεκτες που όταν ο άλλος που έχει 12 χρόνια στον Έβρο όχι μετάθεση δεν μπορεί να πάρει πόσο μάλλον απόσπαση, που σε νησί η απόσπαση έγινε σε στελεχος σε χρόνο dt.

Υποτίθεται ότι η στρατιωτική ηγεσία κατέθεσε προτάσεις για την άρση – παύση όλων των αποσπάσεων – διαθέσεων στελεχών σε Στρατηγεία, Αρχηγεία και Διοικήσεις Σχηματισμών


Επίσης σύμφωνα με τον νέο σχεδιασμό μελετώνται και σχεδιάζονται οι μεταθέσεις και οι τοποθετήσεις για το 2020, μια διαδικασία που θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί ως τη 1 Νοεμβρίου οπότε οι κρίσιμες αποφάσεις πρέπει να ολοκληρωθούν μέσα στον Οκτώβριο.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά