Ποιο στρατόπεδο κλείνει τα Χριστούγεννα και ποιο πήρε «αναστολή»



Συναντήσεις με «γαλάζιους» Βουλευτές έχει ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας
Νίκος Παναγιωτόπουλος. Όπως είναι φυσικό η τύχη των στρατοπέδων της περιοχής τους είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Τα νέα ήταν καλά, για τον Βουλευτή Μαγνησίας της Ν.Δ. Κωνσταντίνο
Μαραβέγια ο οποίος βρέθηκε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για να πάρει απαντήσεις για την τύχη της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών.
Αν και επί πολύ καιρό, στο παρελθόν, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας
λεγόταν πως υπάρχει επείγουσα ανάγκη οι Πεζοναύτες να είναι πιο κοντά στα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού και πως ήδη υπήρχε σχέδιο για να πάει κάποια άλλη Μονάδα στον Βόλο φαίνεται πως τα δεδομένα πλέον έχουν αλλάξει.
Και αυτό γιατί στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεσμεύτηκαν να
επανεξετάσουν το θέμα ώστε να μη θιχτούν τα τοπικά οικονομικά
συμφέροντα αλλά ούτε και η επιχειρησιακή ικανότητα των Ενόπλων
Δυνάμεων, ειδικά σε αυτό το τόσο κρίσιμο διάστημα.
Λιγότερο ευχάριστα από την άλλη είναι τα νέα για την τοπική κοινωνία
της Καλαμάτας αφού δεν φαίνεται να αλλάζει τίποτα σε ότι αφορά την
απόφαση την περίοδο των Χριστουγέννων να μπει λουκέτο στο στρατόπεδο Παπαφλέσσα το οποίο με έναν ελάχιστο αριθμό στελεχών θα φιλοξενεί μια Μονάδα Επιστράτευσης ενώ υπάρχουν διάφορες ιδέες για την αξιοποίηση του. Για το θέμα μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε και επικοινωνία του Βουλευτή και πρώην Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Γιάννη Λαμπρόπουλου.
Τέλος ερωτηματικό παραμένει το τι θα γίνει με το στρατόπεδο
«Ασημακοπούλου» με τους Καβαλιώτες να ζητούν από τον Καβαλιώτη Υπουργό Εθνικής Άμυνας την παραχώρηση του στρατοπέδου στον Δήμο και να υπάρχει καλύτερη κατανομή των προσφύγων σε όλη την χώρα και να όχι μόνο σεκάποιες πόλεις όπως η Καβάλα.

usay.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά