Που πηγαίνουν τα λεφτα των στρατιωτικών που αγόρασαν απο την Ταξιαρχία προσκλήσεις της ΔΕΘ;





Ακολουθεί επιστολή αναγνώστη:


Στην μονάδα που υπηρετώ μας ζήτησαν να δηλώσουμε αν επιθυμουμε να προμηθευτουμε εισιτήρια για την εκθεση της Θεσσαλονίκης με τιμη 2,5 ευρώ. Με δεδομένο πως το εισιτήριο κοστίζει 7 ευρώ η τιμη είναι πολύ καλή.

Όταν μας έδωσαν τα εισιτήρια είδα πως αυτά δεν αναγράφουν τιμή επάνω. Στην έκθεση που πήγα ρώτησα στην είσοδο και μου είπαν πως αυτά είναι ειδικά εισιτήρια που τα δίνουν δωρεάν οι εκθέτες της έκθεσης σε πελάτες δικούς τους κλπ
Δικαιως νομίζω μετά από αυτό να έχω την εξής απορία. Που πάνε τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τις προσκλήσεις (γιατί δεν είναι κανονικα εισιτήρια). 
Η ΔΕΘ πουλησε στην Ταξιαρχία τις προσκλήσεις σε αυτή την τιμή κι αν ναι γιατί δεν υπάρχει το κοστος γραμμένο επάνω. Μηπως πάλι η Ταξιάρχία μόνη της χρεωσε το ποσο σε προσκλήσεις που δεν εχουν κόστος; Πάντως μιλάμε για πολλά χρήματα αφου μονο στην μοναδα μου πηραν προσκλήσεις περισσοτερα απο 100 συνάδελφοι και σε ολοι την Ταξιαρχία μπορεί ο αριθμός να ειναι πανω απο 500 ισως και 1000 προσκλησεις (καθε στελεχος αγορασε πολυ περισσοτερες από μία).

Σας ευχαριστώ
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά