Αγνοούν την απόφαση ΔΣ για το ΚΕΝ Άρτας- Ακυρώνεται η μεταφορά τάγματος;





Της Βάλιας Αμπατζή - Δημοσιογράφος και Ιδιοκτήτρια Στρατιωτικών θεμάτων

Μετά τις αντιδράσεις των κατοίκων από Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο για μεταφορά προσφύγων και ύστερα από την αποκάλυψη για τα πιθανά σχέδια για δημιουργία hotspot στο στρατόπεδο της Άρτας έρχονται πάλι νέες πληροφορίες στα Στρατιωτικά θέματα.

Οι αρχές του τόπου παραμένουν απαθείς στις εξελίξεις με τις μηχανές όμως του ΥΠΕΘΑ να έχουν βάλει μπροστά .

Η πιο δυνατή βέβαια πληροφορία είναι για προσωρινή διαμονή προσφύγων και κατάρριψη της πληροφορίας για μεταφορά τάγματος.

Όπως ανέφεραν στρατιωτικές πηγές το στρατόπεδο της Άρτας είναι το ιδανικό για τους πρόσφυγες μιας και δεν έχει υλικά πολλά για μεταφορά και ιδιαίτερα ΔΕΝ έχει πυρομαχικά.

Η μεταφορά του θα πάει κατά μεγάλη πιθανότητα στα Γιάννενα, ανέφεραν στα στρατιωτικά θέματα, επίσης έχουν πραγματοποιηθεί για φέτος οι δηλώσεις μεταθέσεων και αυτό διευκολύνει περισσότερο τα πράγματα, ενδέχεται να υπάρξουν εσπευσμένα και αποσπάσεις δεδομένου ότι είναι μικρός ο αριθμός στελεχών.

Βέβαια υπάρχει και δεύτερη σκέψη για το στρατόπεδο την οποία σαν πληροφορία προσπαθούμε να την διασταυρώσουμε, κάτι άλλο από τάγμα ή hotspot .

Αυτό που είναι περίεργο είναι ότι ενώ το Δημοτικό συμβούλιο είχε ζητήσει να παραμείνει ως ΚΕΝ παρακάμπτεται η απόφαση και δεν λαμβάνεται καν υπόψιν.


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά