Ξέχασε ο Αποστολάκης να καλέσει τα ΔΣ των αποστράτων. Τι έγραψε ο Ροζής


Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ Βασίλης Ροζής στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb ο απερχόμενος ΥΕΘΑ δεν τους κάλεσε στην τελετή:




Θεσμικό ατόπημα της απερχόμενης πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ.
Κατά τη τελετή παραλαβής - παράδοσης του υπουργείου ο απερχόμενος υπουργός κ. Αποστολάκης, ο οποίος είχε και την ευθύνη της όλης τελετής, "ξέχασε" να καλέσει τους Προέδρους και τα μέλη των Δ.Σ. των Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών (ΕΑΑΣ - ΕΑΑΝ - ΕΑΑΝ), τους Προέδρους και τα Δ.Σ. των αντίστοιχων Μετοχικών Ταμείων...δείχνοντας για μια ακόμη φορά την εκτίμηση του για τους απόστρατους.
Στη νέα πολιτική ηγεσία, Υπουργό κ. Παναγιωτόπουλο Νίκο και Υφυπουργό κ.Στεφανή Αλκιβιάδη, οι οποίοι συνοδεύτηκαν από μέλη των οικογενειών τους και λιγοστούς φίλους, τους εύχομαι ολόψυχα να είναι γεροί, δυνατοί και αποφασιστικοί ώστε να ανταποκριθούν στο πραγματικά δύσκολο έργο τους. Καλή επιτυχία λοιπόν για το καλό των Ε.Δ. και της Πατρίδας μας γενικότερα.
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω προσωπικά το νέο Υφυπουργό κ .Στεφανή Αλκιβιάδη που με τιμά με τη προσωπική φιλία του και ήμουν προσκεκλημένος του στην υπόψη παράδοση - παραλαβή. Σε ευχαριστώ από καρδιάς κ. Υπουργέ και θεωρώ ύψιστη τιμή που με συγκαταλέγεται στους φίλους σας.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά