Επεισόδια στο Α.Τ. Ακροπόλεως - Δύο αστυνομικοί τραυματίες



Νεαροί που έκαναν πορεία πέταξαν πέτρες και μπουκάλια στα ΜΑΤ - Χρήση δακρυγόνων έκαναν οι αστυνομικοί




Επεισόδια έγιναν έξω από το αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως λίγο πριν από τις εννέα το βράδυ. Ομάδα από περίπου 80 νεαρά άτομα που έκαναν πορεία ενάντια στις ενοικιάσεις AirBnB επιτέθηκαν με πέτρες και μπουκάλια σε μια διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν έξω από το Τμήμα επί της οδού Βεϊκου στο Κουκάκι. Οι αστυνομικοί απάντησαν με δακρυγόνα.

Δύο αστυνομικοί έχουν τραυματισθεί ελαφρά και διακομίσθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει γίνει μία προσαγωγή. Αυτή την ώρα στην περιοχή εξακολουθεί να υπάρχει ένταση.





Υπενθυμίζεται ότι το αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως είχε γίνει στόχος αντιεξουσιαστών τον περασμένο Μάρτιο. Τότε ομάδα νεαρών είχε κάνει καταδρομική επιχείρηση και είχε κάψει αυτοκίνητα έξω από την αστυνομική υπηρεσία. 

protothema
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά