Οι ρεπόρτερ του «air-condition» ονειρεύονται ατυχήματα στις ΕΔ




Οι ρεπόρτερ του «air-condition» ονειρεύονται ατυχήματα στις ΕΔ – Από την ασφάλεια του καναπέ τους κλέβουν τη δουλειά των συναδέλφων τους για μερικά κλικ
Το Armyvoice.gr και ο ANT-1 παρακολούθησαν σήμερα μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή άσκηση στον ποταμό Έβρο. Στο προκαταρκτικό στάδιο της άσκησης, έπεσαν κάποια καπνογόνα, τα οποία και βιντεοσκοπήθηκαν.
Η γωνία λήψης από κινητό τηλέφωνο έκανε κάποιους να φαντασιώνονται ατυχήματα στις ΕΔ.
Οι αυτόπτες δημοσιογράφοι έκαναν την ακόλουθη δήλωση:
Κάποιοι «δημοσιογράφοι» της καρέκλας, κάθονται με την δροσιά του air condition και φαντασιώνονται ατύχηματα κι επικίνδυνες καταστάσεις σε ασκήσεις.
Η κλοπή βίντεο, που έκαναν το newsit και το onalert και η διαστρέβλωση της πραγματικότητας αποτελούν αδικήματα σοβαρά για τα οποία ο/οι συντάκτης/ες θα κληθούν σύντομα να δώσουν εξηγήσεις εκεί που πρέπει.
Καλούνται όσοι αναπαράγουν το βίντεο και τη δήθεν είδηση να σεβαστούν τις αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και να απέχουν από κάθε κινδυνολογία.
Άλλωστε το ρεπορτάζ γίνεται πάντα με τις μαρτυρίες από τους παρόντες και όχι με διαδόσεις από… παραμυθάδες.
Χρήστος Μαζανιτης
Ιωάννα Ηλιαδη
Κατερίνα Καλεντερίδου
Σπύρος Γκούφας
armyvoice.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά