865 ΤΕΝΕΦ : Η μονάδα με την χειρουργική ακρίβεια στις αποστολές της !!!

4
Το 865 Τάγμα Εναερίου Εφοδιασμού (ΤΕΝΕΦ) είναι μια πολλή ειδική μονάδα. Οι άνδρες του προέρχονται από το Σώμα Εφοδιασμού Μεταφορών όμως λειτουργούν με πρότυπα μονάδος Ειδικών Δυνάμεων σε πειθαρχία και νοοτροπία…
Οι ρίπτες συσκευαστές του (ΤΕΝΕΦ), είναι άνδρες με ιδιαίτερα καθήκοντα που δεν τους επιτρέπεται κανένα λάθος.
Το 865 ΤΕΝΕΦ  έχει χρήσιμο ρόλο σε αεραποβατικές  επιχειρήσεις, το προσωπικό του εμπλέκεται στην προετοιμασία αγκίστρωσης εξωτερικών φορτίων όπως οχήματα ή πυροβόλα από ελικόπτερα Chinook CH-47  της Αεροπορίας Στρατού.
Οι άνδρες του ΤΕΝΕΦ φροντίζουν για την σωστή αγκίστρωση του φορτίου που θα μεταφερθεί εξωτερικά από το ελικόπτερο στην περιοχή επιχειρήσεων.
Το προσωπικό του ΤΕΝΕΦ εκτός από την εκπαίδευση του συσκευαστή και του ρίπτη, ακολουθεί και την εκπαίδευση του αλεξιπτωτιστή.
Ομαδικό πνεύμα, συνεργασία, γνώση και πειθαρχία είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά του προσωπικού της μονάδος.
Η συνέχεια επί της οθόνης !!!



Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά