ΓΑΜΟΙ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ 1Η ΣΤΡΑΤΙΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΕΣΠΕΘ





Μετά τη συνάντηση που είχε την 01 Απριλίου 2019, η δραστήρια Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας, ΕΣΠΕΘ, με το Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κκ Ιερώνυμο, ο Σεβασμιότατος ικανοποίησε το αίτημα που του υποβλήθηκε για επανατέλεση μυστηρίων στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρα στην 1η Στρατιά, μετά την απαγόρευσή τους το 2016.
Το συγκεκριμένο αίτημα αντιπροσώπευε πλήθος μελών της ΕΣΠΕΘ αλλά και πολλών στρατιωτικών της περιοχής μας.
Η ΕΣΠΕΘ έχει εκφράσει προσωπικά και δημόσια τις θερμότερες ευχαριστίες της στο Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κκ Ιερώνυμο και δηλώνει πως θα βρίσκεται πάντα παρούσα σε οτιδήποτε μπορεί να φανεί χρήσιμη τόσο στην Ιερά Μητρόπολη όσο και στο ποίμνιό της.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο- Πρόεδρος Κωνσταντίνος Παπαδούλης Ανθστης (ΤΧ) 6955390657 
-Ο- Γεν. Γραμματέας Χρήστος Καρανάσιος Ανθστης (ΤΧ) 6936178253

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά