ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΣΠΕΕΡ ΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Κον ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ ΓΕΩΡΓΙΟ



Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2019, αντιπροσωπείας του Διοικητικού Συμβουλίου της ‘Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Κον Γεώργιο Χατζημάρκο, στα πλαίσια γνωριμίας και συνεργασίας με παράγοντες και φορείς της τοπικής Κοινωνίας.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν αναλυτικά τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί της Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου και συμφωνήθηκαν κοινές δράσεις και προσπάθειες για την επίλυσή τους.
Ο Πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ. Κος Αντώνιος Καρτσωνάκης, αφού ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την αποδοχή της πρόσκλησης, τον ενημέρωσε για την ίδρυση και τους σκοπούς της Ένωσης και παρουσίασε εκτενώς τα προβλήματα που αφορούν τους Στρατιωτικούς που υπηρετούν στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου.
Μεταξύ άλλων, παρεδόθη σχετικό έγγραφο ημερίδας προβλημάτων και προτάσεων, όπου συζητήθηκαν αναλυτικώς και λεπτομερώς με τις εξής θεματολογικές ενότητες:
• Στεγαστικό, εύρεση οικημάτων.
• Δημόσιας Υγείας
• Μέριμνα προσωπικού.
• Κοινωνικό ‘Έργο της Ένωσης
• Συνεργασία σε κοινές πολιτιστικές και κοινωνικές Δράσεις. κ.α
Ο Κος Περιφερειάρχης, δήλωσε αλληλέγγυος στις προσπάθειες της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ.) και επισήμανε, την ανάγκη καλής και διαρκούς συνεργασίας για κοινές προσπάθειες και κοινούς στόχους με τους ανθρώπους που καθημερινά προασπίζονται την εθνική μας ανεξαρτησία και την ελευθερία με τους φορείς της Αυτοδιοίκησης.
Ευχαρίστησε τους στρατεύσιμους για τις υπηρεσίες τους στον τόπο, την προάσπιση της εθνικής ανεξαρτησίας και ελευθερίας μας και το αίσθημα ασφάλειας που διαπνέουν.
Τέλος, τόνισε ότι ο ίδιος και τα στελέχη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου είναι αλληλέγγυοι και θα στηρίξουν ενέργειες και πρωτοβουλίες που αποτέλεσμά τους θα είναι η επίλυση προβλημάτων και βελτίωση της προσφοράς των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας.
Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο                                                                                     Ο
Πρόεδρος                                                                    Γεν. Γραμματέας
Αντώνιος Καρτσωνάκης                                           Γιαπιτζόγλου Γεώργιος
ΕΠΟΠ Λχιας (ΤΠΖ)                                                   ΕΠΟΠ Επχιας (ΤΘ)
Τηλ: 6951369806                                                             Τηλ: 6934884330

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά