Η Τουρκία επικήρυξε τους 8 στρατιωτικούς για 700.000 ευρώ

Η Τουρκία επικήρυξε τους 8 στρατιωτικούς για 700.000 ευρώ

Η Τουρκία πιστεύει ότι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί είναι υπεύθυνοι για πράξεις τρομοκρατίας και γι' αυτό τους καταλογίζει σχέσεις με την οργάνωση FETO
Λίγες ώρες πριν την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στην Τουρκία, έρχεται μία πολύ σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση των οκτώ στρατιωτικούς που έχουν ζητήσει άσυλο. 
Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του OPEN TV Μαρία Ζαχαράκη, λίγο πριν φτάσει ο Έλληνας πρωθυπουργός στην Τουρκία, το τουρκικό υπουργείο Εσωτερικών επικήρυξε τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς που μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στη γείτονα, είχαν ζητήσει άσυλο στη χώρα μας.
Η Τουρκία πιστεύει ότι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί είναι υπεύθυνοι για πράξεις τρομοκρατίας και γι' αυτό τους καταλογίζει σχέσεις με την οργάνωση FETO του αυτοεξόριστου ιεροκήρυκα στις ΗΠΑ, Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο ο Ερντογάν θεωρεί αυτουργό της απόπειρας πραξικοπήματος.
Πλέον μένει να φανεί πώς θα επηρεάσει αυτή η εξέλιξη τη συνάντηση Τσίπρα-Ερντογάν που είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη.

ethnos
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά