Π.Ο.Ε.Σ. - Στήριξη ακριτικών περιοχών - Αρκοί

Π.Ο.Ε.Σ. - Στήριξη ακριτικών περιοχών - Αρκοί
ΘΕΜΑ : Στήριξη Ακριτικών Περιοχών

Υπ’  αριθμ. πρωτ. 004/18.1.2019/Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑ.

1.  Σας αποστέλλουμε το συνημμένο έγγραφο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου, που αφορά στο δημοτικό σχολείο Αρκών Δωδεκανήσου.

2.  Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας για τέτοιου είδους θέματα, παρακαλούμε για τη μεσολάβησή σας και τις ενέργειές σας στο μέτρο του δυνατού και εφικτού.

3.  Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, στο οποίο κοινοποιείται το παρόν, παρακαλείται για την ενημέρωσή του και τις κατά κρίση του δικές του ενέργειες.

4.  Οι κ.κ. βουλευτές της ΒτΕ, προς τις/τους οποίες/οποίους κοινοποιείται, ωσαύτως, το παρόν, παρακαλούνται για την ανάδειξη του θέματος, μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

5.  Τόσο εμείς, όσο και η Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑ., παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά