Κύπρος: Χωρίς τζάκετ στρατιώτες σε αριθμό μονάδων - Καθυστέρησε η παράδοση από τον προμηθευτή





Η καθυστέρηση στην παράδοση των τζάκετ στην Εθνική Φρουρά από τον προμηθευτή ο οποίος είχε εξασφαλίσει τη σχετική προσφορά, συνεχίζει να προκαλεί αναστάτωση μεταξύ των στρατιωτών και των οικογενειών τους. Το πρόβλημα κατέστη ακόμα πιο έντονο τις τελευταίες ήμερες, λόγω και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν σε ολόκληρη την Κύπρο. 
Λόγω της καθυστέρησης, αριθμός στρατιωτών δεν έχουν ακόμη προμηθευτεί με τζάκετ, και το Υπουργείο Αμυνας αναγκάστηκε να αναζητήσει εναλλακτικές λύσεις. 
Μία από αυτή ήταν η ανταλλαγή των τζάκετ μεταξύ στρατιωτών σε κάποια στρατόπεδα, ώστε να μην μένει χωρίς τζάκετ κανένας οπλίτης στις σκοπιές και τα φυλάκια, μέχρι να προμηθευτούν όλοι. 
Μετά από παράπονα που διατύπωσαν γονείς στρατιωτών προς τον σταθμό μας, ο ΑΝΤ1 επικοινώνησε με το αρμόδιο Υπουργείο το οποίο αρχικά ανέφερε ότι: 

Σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας, εντός των επόμενων ωρών ή ημερών όλοι θα προμηθευτούν με τζάκετ. Δόθηκε προτεραιότητα σε όσους υπηρετούν σε ορεινές μονάδες. 

Αρμόδιο πηγή ανέφερε, επίσης, ότι όλος ο υπόλοιπος ρουχισμός που προβλέπεται για τους στρατιώτες τους έχει δοθεί, με εξαίρεση τα τζάκετ, ενώ αξιωματικοί ενημέρωσαν στρατιώτες ότι μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τους με δικά τους τζάκετ, μέχρι να παραλάβουν τα καινούργια από την Εθνική Φρουρά. 

Πάντως, πληροφορίες του ΑΝΤ1 αναφέρουν πως ο προμηθευτής ήδη έχει πληρώσει το πρόστιμο που προνοεί το συμβόλαιό του για την καθυστέρηση.
https://www.ant1.com.cy/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά