Πρωτοχρονιάτικο Μήνυμα


Αγαπητοί συνάδελφοι, φίλες και φίλοι της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ,
   Σε λίγες ώρες ξεκινάμε να γράφουμε στην πρώτη σελίδα ενός νέου βιβλίου 365 σελίδων. Αφήνουμε πίσω μας το ήδη γεμάτο και φθαρμένο βιβλίο του 2018, έναν χρόνο με γλυκόπικρη γεύση. Πήραμε όμως από Αυτόν πολλά μαθήματα.
   Κύριο δίδαγμα ήταν ότι τίποτα δεν κερδίζεται δίχως συλλογικό κόπο, υπομονή και σύνεση. Πολύ περισσότερο, ότι δεν μπορούμε να προσδοκούμε στην εμφάνιση ενός «από μηχανής Θεού» ο οποίος θα κραδαίνει το καλάθι με τις προσδοκώμενες λύσεις ως ένας ακόμη Αϊ Βασίλης (μεταξύ θρύλου και πραγματικότητας)…
   Μόνο στα δικά μας χέρια πρέπει να έχουμε πίστη. Μόνο η δική μας βούληση μπορεί να υλοποιήσει τους στόχους μας. Καμία πολιτική πρόνοια δεν μας έπεισε ότι μπορεί πραγματικά να αγκαλιάσει και να κατανοήσει τον πόνο μας δίχως να έχει στοιχεία καιροσκοπισμού και ανειλικρίνειας. Μάθαμε πλέον, ωριμάσαμε, έστω και με τον σκληρό τρόπο.
   Ευχαριστούμε, όμως, το 2018 για τις εμπειρίες και τις βάσεις που μας έδωσε, ώστε να πατήσουμε γερά στα πόδια μας για να κάνουμε αποφασιστικό άλμα προς τα εμπρός!
   Καλωσορίζουμε το 2019, οπλισμένοι πλέον με τα όπλα της γνώσης, της εμπειρίας και της συσπείρωσης. Βαδίζουμε, έχοντας έμπρακτα την στήριξη πολλών χιλιάδων συναδέλφων οι οποίοι από τα μετόπισθεν ατσαλώνουν την θέλησή μας για νέους αγώνες αποκατάστασης των δικαίων τους!
   Ως Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών - Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. θέλω να σας ευχηθώ το νέο έτος να φέρει την ελπίδα και την υγεία στα σπιτικά σας. Να γίνει η απαρχή για ένα νέο ξεκίνημα στην ζωή σας. Να γίνει ο χρόνος που θα αφήσει πίσω του ως ανάμνηση τις δυσκολίες των τελευταίων χρόνων, φέρνοντας την αλλαγή προς το καλύτερο, για όλους σας.
Καλή σας Πρωτοχρονιά! Καλό σας ξεκίνημα!
Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ
ΕΠΓΟΣ(ΥΔΚ)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά