Η ΥΦΕΘΑ στην Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ)

Η Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, συνοδευόμενη από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, επισκέφθηκε την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018, την Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ).
Στο πλαίσιο της επίσκεψής της, η ΥΦΕΘΑ ενημερώθηκε για το ιδιαιτέρως σημαντικό έργο της ΑΣΔΕΝ, η οποία έχει ως περιοχή ευθύνης το Αιγαίο και τα νησιά του, ενώ αποτελεί τη γέφυρα της Κύπρου με τον Ελληνισμό.
Η ΥΦΕΘΑ εξέφρασε την ικανοποίησή της για το έργο που επιτελεί η ΑΣΔΕΝ και επισήμανε τη σπουδαιότητα του συγκεκριμένου Σχηματισμού ως Δύναμη αποτροπής στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.
Η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά ευχαρίστησε τη Διοίκηση της ΑΣΔΕΝ, επίσης , για τη σημαντικότατη συμβολή της στην αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης, «δείχνοντας στο παγκόσμιο», όπως είπε, «το κοινωνικό πρόσωπο των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων».
Η Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ευχήθηκε στο προσωπικό καλές γιορτές, ενώ κατά την ομιλία της τόνισε τα εξής:
«Αγαπητοί Αξιωματικοί, Αγαπητά Στελέχη, εσείς, το έμψυχο υλικό, είστε το δυνατότερο οπλικό σύστημα και ο πολλαπλασιαστής ισχύος της χώρας μας. Συνεχίστε -με τον ίδιο ζήλο- την επαγγελματική πρόοδο και την προσφορά σας στις Ένοπλες Δυνάμεις, ώστε να ατενίζουμε με σιγουριά και αισιοδοξία το μέλλον της Ελλάδας μας. Προσφέρετε σημαντικό εθνικό έργο και νοιώθουμε υπερήφανοι για εσάς. Από την πλευρά μας, ως πολιτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, έχουμε χρέος να σας στηρίζουμε και σας στηρίζουμε, τόσο στην καλύτερη εκτέλεση των υποχρεώσεων και των αποστολών σας, όσο και στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης σας







Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά