Έκοψαν την ανάσα οι επιδείξεις του F-16 στο Ηράκλειο

Οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις αποδεικνύουν καθημερινά ότι διαθέτουν αξιόμαχο υψηλού επιπέδου, εξυψώνοντας το ηθικό των Ελλήνων και αποτελώντας ισχυρή αποτρεπτική δύναμη.
Το κεφάλι ψηλά σήκωσαν όσοι βρέθηκαν στον Καράβολα προκειμένου να παρακολουθήσουν την επίδειξη του μαχητικού αεροσκάφους F-16 με χειριστή τον Επισμηναγό Δημήτρη Βολακάκη, στο πλαίσιο εορτασμού του Αγίου Μηνά, Πολιούχου του Ηρακλείου.
Ο Επισμηναγός με τις πιλοτικές του ικανότητες κατάφερε να συγκινήσει το πλήθος που τον χειροκροτούσε όση ώρα έκανε τις φιγούρες του πάνω από την πόλη του Ηρακλείου.
H Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς» (F-16 Demo Team) αποτελεί ένα φιλόδοξο πρόγραμμα εκτέλεσης αεροπορικών επιδείξεων, που σκοπό έχει να διαδώσει την καλλιέργεια της αεροπορικής ιδέας και την τόνωση του ηθικού τόσο των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων όσο και της Ελληνικής κοινωνίας ενώ παράλληλα προβάλλει την μαχητική ικανότητα και το γενικότερο έργο της Πολεμικής Αεροπορίας.
Το αεροσκάφος που χρησιμοποιείται για την εκτέλεση των αεροπορικών επιδείξεων είναι τύπου F-16C Block 52+.
Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το ekriti.gr και τις φωτογραφίες του Αντώνη Γενναράκη που δημοσίευσε:
Καταγραφη111
Καταγραφη111
Καταγραφη112
Καταγραφη113
Καταγραφη113
Καταγραφη114


https://gorganews.gr/

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά