Νίκη της Π.Ο.Ε.Σ.: Εκδόθηκαν οι πρώτες δικαστικές αποφάσεις

Νίκη της Π.Ο.Ε.Σ.: Εκδόθηκαν οι πρώτες δικαστικές αποφάσεις
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Όπως επανειλημμένως έχει τονίσει η Ομοσπονδία μας, μόνο μέσω αγωγών, ενώπιον των αρμοδίων διοικητικών δικαστηρίων, κερδίζει κάποιος τα οφειλόμενα, πλήρως και ολοκληρωμένα.
Έτσι, οι συναδέλφισσες και συνάδελφοι που το 2014 και 2016 είχαν καταθέσει, κατά συμβουλή της Ομοσπονδίας μας, μέσω του νομικού μας υποστηρικτή, δικηγόρου Αθηνών, κ. Γεωργίου Αντωνακόπουλου, τις πρώτες αγωγές, πολύ σύντομα θα δουν να πιστώνονται στους λογαριασμούς τους, πέραν των όποιων ποσών θα καταβληθούν με την πρόσφατη τροπολογία που θα επιστρέψει τα οφειλόμενα αναδρομικά σε όλους εν γένει τους στρατιωτικούς, από 1.8.2012 έως και 31.12.2016 και οι οφειλόμενοι τόκοι, που δεν θα καταβάλλει το δημόσιο με την υπόψη τροπολογία.
Ήδη τα Πρωτοδικεία της Χώρας εκδίδουν προδικαστικές αποφάσεις και αναμένουμε τις οριστικές όμοιες, προς απόδοση των ποσών.
Παρακάτω παραθέτουμε χαρακτηριστικά μια τέτοια απόφαση που εκδόθηκε μόλις προ ολίγων ημερών και αφορά για τα οφειλόμενα της περιόδου 1.8.2012 έως 30.11.2014.
Νίκη της Π.Ο.Ε.Σ.: Εκδόθηκαν οι πρώτες δικαστικές αποφάσειςΝίκη της Π.Ο.Ε.Σ.: Εκδόθηκαν οι πρώτες δικαστικές αποφάσειςΝίκη της Π.Ο.Ε.Σ.: Εκδόθηκαν οι πρώτες δικαστικές αποφάσειςΝίκη της Π.Ο.Ε.Σ.: Εκδόθηκαν οι πρώτες δικαστικές αποφάσεις
Επαναλαμβάνουμε.
Μόνο μέσω αγωγών μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι κλειδώνουμε αφ΄ ενός τα ποσά που δικαιούμαστε και αφ΄ ετέρου το χρόνο της παραγραφής. Συνεχίζουμε την αναδρομική διεκδίκηση των επιδομάτων εορτών και αδείας, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (δείτε εδώ).

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά