Αποκλειστικό: Νίκη των στρατιωτικών γονέων με παιδιά με σακχαρώδη διαβήτη! Ευχαριστίες



Μεγάλη μέρα η σημερινή και ανέλπιστη χαρά για τους στρατιωτικούς γονείς με παιδιά με διαβήτη τύπου 1

Λύγισε το ΥΠΕΘΑ μπροστά στο πρόβλημά τους και το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται η αλλαγή που περίμεναν για να γίνει πιο εύκολη η ζωή των παιδιών τους!!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση της κ. Μπαρμπαλιά Προέδρου του Συλλόγου Νέων Διαβητικών με την ηγεσία του ΥΠΕΘΑ όπου μετά από συζήτηση το ΥΠΕΘΑ έδωσε το πράσινο φως για την τροποποίηση του νομοσχεδίου που άλλωστε αφού ίσχυε για το υπόλοιπο δημόσιο, γιατί όχι και για το στρατιωτικό προσωπικό.

Επίσης στη συνάντηση με τον ΑΝΥΕΘΑ παρευρέθηκαν η ΓΓ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας σωματείων συλλόγων ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη και ο ταμίας του ΣΥΝΕΔ

Τα ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ θα περιμένουν να το δούν να ψηφίζεται πάντως , αλλά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ΥΠΕΘΑ που δέχτηκε τη συνάντηση , αλλά και οι στρατιωτικοί - γονείς με τα παιδιά με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 θέλουν με τη σειρά τους να ευχαριστήσουν και την κυρία Μπαρμπαλιά που ασχολήθηκε με το πρόβλημα τους και έδωσε μαζί με αυτούς τον αγώνα ως το τέλος !

Χαιρόμαστε πολύ και εμείς μετά από τόσα δημοσιεύματα για τη χαρά που πήραν οι στρατιωτικοί μας!
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

2 σχόλια:

  1. Θα ήθελα να προσθέσω ότι για το θέμα των στρατιωτκών γονέων παιδιών με διαβήτη στη συνάντηση με τον Υπουργό κ. Ρήγα και τον νομικό σύμβουλο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας ήταν και η γενικη γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη και ο Ταμίας του Συλλόγου Νέων Ελλήνων Διαβητικών κ. Ιορδάνη Θωμαίδη. Η Ομοσπονδια κι ο σύλλογος από κοινού έδρασαν και αγωνίστηκαν για την ικανοποίηση των στελεχών ενόπλων δυναμεων γονέων παιδιών με διαβήτη. Το σχόλιο γράφει η Ελένη Μπαρμπαλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ευχαριστω πολύ για το σχόλιο σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά