Ξεχωριστή η επετειακή εκδήλωση της 79 ΑΔΤΕ για την 106η επέτειο ένωσης της Σάμου με την Ελλάδα

Ξεχωριστή η επετειακή εκδήλωση της 79 ΑΔΤΕ για την 106η επέτειο ένωσης της Σάμου με την ΕλλάδαΜια ξεχωριστή επετειακή εκδήλωση για την Ένωση της Σάμου με την Ελλάδα (συμπληρώθηκαν 106 χρόνια), πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου. Η εκδήλωση έγινε με πρωτοβουλία της 79 ΑΔΤΕ σε συνεργασία με το Δήμο Σάμου και περιελάμβανε έκθεση αρχειακού υλικού, επετειακές ομιλίες και συναυλία της Στρατιωτικής Μουσικής της 79 ΑΔΤΕ με τη συμμετοχή του Λυκείου Ελληνίδων Σάμου.
00EpetiakiEkdilosi79ADTE02
Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Σάμου κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος, καθώς ο και ο Α΄Αντιπρόεδρος της ΚΕΔ Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος κ. Δημήτρης Καφαντάρης. Ομιλητές ήταν ο κ. Μανώλης Βαρβούνης καθηγητής Λαογραφίας του τμήματος ιστορίας και Εθνολογίας του ΔΠΘ, η κα Αγγέλα Χατζημιχάλη προϊσταμένη των ΓΑΚ – Αρχείων Νομού Σάμου και ο Τχης (ΔΒ) κ. Αναστάσιος Παππάς.
00EpetiakiEkdilosi79ADTE03
Στο τέλος της εκδήλωσης απονεμήθηκαν από την 79 ΑΔΤΕ τιμητικές πλακέτες.
Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ
http://samostoday.gr/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά