Συμμετοχή Συλλόγου ΚΟΜΑΝΤΟΣ 74 στο Πανεθνικό Συνέδριο Σωματείων Ειδικών Δυνάμεων




Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας ευχαριστεί πολύ τους διοργανωτές του Συνεδρίου για την πρόσκληση και εύχεται καλή επιτυχία και συνέχεια.
Σύμφωνα με τους όρους της πρόσκλησης, θα παραβρεθούν δύο μέλη από το Διοικητικό Συμβούλιο, ο πρόεδρος Παναγιώτης Αφάλης και Γενικός Γραμματέας Νικόλαος Τσαγκάρης. που εκλέχτηκαν από την τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της, στις 28 Ιανουαρίου 2018 με τριετή θητεία, όπως σας είναι γνωστό και από τις σχετικές κοινοποιήσεις επιστολών μας και αναρτήσεις στο διαδίκτυο.
Θέλουμε να πιστεύουμε και ότι και οι άλλοι εκπρόσωποι των σωματείων, που κλήθηκαν και θα παραστούν να έχουν σχετική νομιμοποίηση.
Προτάσεις:
Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι είμαστε οι πρώτοι με μεγάλη απόσταση από το δεύτερο, που έχουμε τόσο ταλαιπωρηθεί και εξακολουθούμε να ταλαιπωρούμαστε από παράνομες δράσεις «οικοιακοοικογενειακών» προέδρων ανύπαρκτων πολεμικών και μη σωματείων, πεναλλήνιων…..αποκομμάτων, ενώ πρόκειται για σωματεία, του τρεις και ο κούκος και το χειρότερο «πρασινοσκούφηδων», προβολάκηδων και εκμεταλλευτών των αγώνων των άλλων, για ίδιο όφελος, άρα και οι πιο κατάλληλοι, ως πολυπαθόντες, να προτείνουμε μέτρα, που πρέπει, μεταξύ των
άλλων, να ληφθούν υπόψη, ώστε η δημιουργία ενός κοινού φορέα, που θα εκπροσωπεί πανεθνικά όλους τους έφεδρους πρασινοσκούφηδες, να έχει επιτυχή σύνθεση και συνέχεια:
Προτείνουμε τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ:
Διαφάνεια σε όλα
-Διαφάνεια νομιμοποίησης:
Ύπαρξη Καταστατικού.
Εκλογές, σύμφωνα με το καταστατικό και την ισχύουσα νομοθεσία, (Πρόσκληση μελών με τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις για αρχαιρεσίες, που διεξάγονται από τον πρόεδρο και την επιτροπή κλπ της ΓΣ, που εκλέγεται από τη ΓΣ, πρακτικό ελεγκτικής των οικονομικών επιτροπής, ψηφοδέλτια, κατάσταση ταμειακά εντάξει μελών που ψήφισαν, κατάσταση εκλεγέντων κλπ, συνέχεια ανασυγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου. Πρακτικά ΓΣ και εκλογής ΔΣ στο διαδίκτυο)
Τα πανελλαδικά σωματεία να εκλέγουν περιφερειακούς εκπροσώπους, που θα εκπροσωπούν την κεντρική διοίκηση.
-Εγγραφή μελών σε ένα μόνο Σύλλογο πρασινοσκούφηδων. Όσοι έχουν μετακινηθεί από τους τόπους καταγωγής των, μπορούν να συμμετέχουν και στους τοπικούς συλλόγους, χωρίς εγγραφή και συνδρομή.
-Μη εγγραφή μελών με την ιδιότηατ τουπολιτικού. (Υπουργών βουλευτών, υποψηφίων κλπ), αφού η εγγραφή τους και η παρουσία τους, εκ των προτέρων το μόνο, που θα προσφέρει για αυτούς είναι όφελος από ψηφουλάκια και στην οντότητα αυτόματη διάσπαση, αφού οποιοσδήποτε πολιτικός, δεν είναι δυνατό να είναι αποδεχτός από το σύνολο των μελών). Δε θέλουμε να ξαναακούσουμε τη φράση. «Πρόεδρε, άμα τόξερα, ότι θα ήταν ο Αλφα η ο Βήτα…………, δε θα ερχόμουνα στη συγκέντρωση».
Οι πολιτικοί έχουν θέση στην οντότητα, μετά από πρόσκληση, μόνο ως θεσμικά όργανα. (Υπουργός Άμυνας, Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας κλπ
Διαφάνεια στη διοικητική λειτουργία. (Υπογραφή επιστολών από τον πρόεδρο και το Γενικό Γραμματέα ή ταμία κλπ σχετικών, όπως προβλέπει το καταστατικό, με κοινοποίηση αυτών στα μέλη)
Διαφάνεια στα οικονομικά
Τέλος του έτους τα ονοματεπώνυμα των συνδρομητών με το αντίστοιχο ποσό της συνδρομής, στο διαδίκτυο και το βιβλίο εσόδων και εξόδων στη διάθεση κάθε νομιμοποιούμενου, ( δηλαδή αυτού, που συμμετέχει οικονομικά), όποτε το ζητήσει. Δε χρειάζεται να περιμένει τρία χρόνια τη ΓΣ. Δωρεές κλπ
ωφελήματα, από τα οποία οι προσφέροντες, αναμένουν ο,τιδήποτε άλλο εκτός από μία πλακέτα, ένα δίπλωμα και κάτι παρόμοιο, εγγραφή ονόματος σε πλάκα κλπ. να μη γίνονται αποδεχτές.
Τήρηση των βιβλίων που προβλέπονται από το καταστατικό.
Σεβασμός στην αυτονομία-αυτοτέλεια μεταξύ των σωματείων. (Δε χρησιμοποιούμε ξένα κόλλυβα για ίδιο όφελος και σε καμία περίπτωση δεν επεμβαίνουμε στα εσωτερικά άλλων Συλλόγων).
Σοβαρότητα στο ντύσιμο και γενικά στην παρουσία μας-συμπεριφορά μας (προτιμούμε το νόμο από την αυτοδικία) σε δημόσιες εκδηλώσεις.(Αν δεν υπάρχει ομοιομορφία, υπάρχει «καρακιτσαριό», το οποίο φυσικά μεταφέρεται στο σύνολο και προσβάλλει το σύνολο των πρασινοσκούφηδων)
Με την τήρηση του ΣΥΝΟΛΟΥ αυτών, που προαναφέραμε, με βάση των οποίων εργαζόμαστε οι ΚΟΜΑΝΤΟΣ 74» και καταφέραμε πάρα πολλά, το κυριότερο δε την αγάπη μεταξύ μας και το σεβασμό των τρίτων και δεν έχουμε κανένα λόγο, δικαίωμα και εξουσιοδότηση να αλλάξουμε τακτική προς το χειρότερο, αλλά προς το καλλίτερο, θα συμμετάσχουμε αυτοτελώς σε μία πανεθνική οντότητα, ομοσπονδία κλπ πρασινοσκούφηδων), σε διαφορετική περίπτωση σας ευχόμαστε να έχετε καλή επιτυχία, χωρίς τους «ΚΟΜΑΝΤΟς 74»
Σας ευχαριστούμε πολύ.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά