Π.Ο.Ε.Σ. - Μέχρι την Οκτώβρη η συμμόρφωση του Υπουργείου Οικονομικών για τα αναδρομικά

Π.Ο.Ε.Σ. - Μέχρι την Οκτώβρη η συμμόρφωση του Υπουργείου Οικονομικών για τα αναδρομικά
Υπενθυμίζεται ότι, με το υπ΄ αριθμ. 4/2018 πρακτικό του, το Τριμελές Συμβούλιο του Συμβουλίου της Επικρατείας (άρθρο 2 του Ν.3068/2002), ενώπιον του οποίου προσέφυγε η Ομοσπονδία μας, ως η μοναδική εκπροσωπούσα τα συμφέροντα των εν ενεργεία στρατιωτικών, αφού διαπίστωσε τη μη συμμόρφωση του Δημοσίου (Υπουργού Οικονομικών) προς την υπ΄ αριθμ. 1125/2016 απόφαση της Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας, που κέρδισε και πάλι η Ομοσπονδία μας και κάλεσε το Υπουργείο Οικονομικών να συμμορφωθεί προς την εν λόγω απόφαση εντός 8μήνου, όρισε νέα ημερομηνία συζήτησης ενώπιόν του (Τριμελούς Συμβουλίου Συμμόρφωσης) την 23η Οκτωβρίου 2018.
Η Ομοσπονδία μας θα παρευρεθεί ως οφείλει και θα δώσει για μια ακόμη φορά τη μάχη, εκπροσωπώντας όλους εν γένει τους εν ενεργεία στρατιωτικούς και θα ενημερώσει σχετικώς.     

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου