Π.Ο.Ε.Σ. - Μέχρι την Οκτώβρη η συμμόρφωση του Υπουργείου Οικονομικών για τα αναδρομικά

Π.Ο.Ε.Σ. - Μέχρι την Οκτώβρη η συμμόρφωση του Υπουργείου Οικονομικών για τα αναδρομικά
Υπενθυμίζεται ότι, με το υπ΄ αριθμ. 4/2018 πρακτικό του, το Τριμελές Συμβούλιο του Συμβουλίου της Επικρατείας (άρθρο 2 του Ν.3068/2002), ενώπιον του οποίου προσέφυγε η Ομοσπονδία μας, ως η μοναδική εκπροσωπούσα τα συμφέροντα των εν ενεργεία στρατιωτικών, αφού διαπίστωσε τη μη συμμόρφωση του Δημοσίου (Υπουργού Οικονομικών) προς την υπ΄ αριθμ. 1125/2016 απόφαση της Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας, που κέρδισε και πάλι η Ομοσπονδία μας και κάλεσε το Υπουργείο Οικονομικών να συμμορφωθεί προς την εν λόγω απόφαση εντός 8μήνου, όρισε νέα ημερομηνία συζήτησης ενώπιόν του (Τριμελούς Συμβουλίου Συμμόρφωσης) την 23η Οκτωβρίου 2018.
Η Ομοσπονδία μας θα παρευρεθεί ως οφείλει και θα δώσει για μια ακόμη φορά τη μάχη, εκπροσωπώντας όλους εν γένει τους εν ενεργεία στρατιωτικούς και θα ενημερώσει σχετικώς.     

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά