Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Δ.Τ.Α. - Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών, κ. Σ. Τζόκα



Με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών, κ. Τζόκα Σπυρίδωνα, στο γραφείο του, συναντήθηκε, την Παρασκευή 05 Ιουλίου 2018, αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ένωσής μας.
Η συνάντηση διεξήχθη σε θερμό και εγκάρδιο κλίμα, αναπτύχθηκαν από την αντιπροσωπεία, οι σκοποί ίδρυσης της Ένωσης και η αναγκαιότητα εκπροσώπησης των στρατιωτικών, ενώ τονίσθηκε ιδιαίτερα το πλαίσιο λειτουργίας αυτής, ως αυτό οριοθετήθηκε και θεσπίσθηκε με το άρθρο 30Γ του ν.1264/1982. Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη συνδικαλιστική δραστηριότητα, που έχει πλέον αποκτήσει οντότητα και έχει αναλάβει δράσεις επίλυσης των προβλημάτων των στρατιωτικών και των οικογενειών τους, σε συνεργασία όλων των Πρωτοβάθμιων Ενώσεων των Περιφερειακών Ενοτήτων που έχουν συσταθεί ανά την επικράτεια, με το δευτεροβάθμιο όργανο, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ).
Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία ανέπτυξε τα επί μέρους προβλήματα των στρατιωτικών που υπηρετούν σε μονάδες που εδρεύουν εντός των γεωγραφικών ορίων της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθηνών, για τα οποία υπήρξε δέσμευση ανάληψης ενεργειών επίλυσης αυτών, λόγω αρμοδιότητας, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς.
Τέλος, δόθηκαν δεσμεύσεις και από τις δύο πλευρές ότι θα συνεχίσουν τις επαφές τους με επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και ενημερώσεις προκειμένου να αναδεικνύονται και να επιλύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά