Τιμάται μετά θάνατον ο Γ. Μπαλταδώρος: Του απονεμήθηκε ο βαθμός του αντιπτεράρχου

© Παρέχεται από: PROTO THEMA S.A. Αντιπτέραρχος μετά θάνατον έγινε ο πιλότος Γιώργος Μπαλταδώρος, που σκοτώθηκε τον Απρίλιο στην Σκύρο, με προεδρικό διάταγμα.
O πιλότος της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας απογειώθηκε με Mirage 2000-5 από τη βάση της Σκύρου σε προσπάθεια αναχαίτισης τουρκικών αεροσκαφών στη Μυτιλήνη, το πρωί της 12ης Απριλίου 2018. Κατά την επιστροφή στη βάση, το μαχητικό έπεσε στα ανοιχτά της Σκύρου, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.
H ελληνική Πολεμική Αεροπορία, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, για να τιμήσει τον πιλότο που έδωσε τη ζωή του, υπερασπιζόμενος την εθνική μας κυριαρχία, εισηγήθηκε να του αποδοθεί ο βαθμός του αντιπτεράρχου.
msn
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά