Επιστολή αφύπνισης: έφτασα σε σημείο να σκέφτομαι την αυτοκτονία





Κύριοι!!
Με όλο το σεβασμό που με διακατέχει για όλες της Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, για όλα τα Σώματα Ασφαλείας, όλους τους Αξιωματικούς και όλους τους Υπαξιωματικούς!!

Αρχικά γνώμη μου, κακώς βέβαια, αλλά πιστεύω πως ο λόγος που οδηγήθηκε στην αυτοκτονία ο στρατιώτης σας, είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή η χώρα ίσως σε συνδιασμό με προσωπικά του προβλήματα!
Σας το αναφέρω αυτό γιατί έφτασα και εγώ σαυτό το σημείο να το σκεφτομαι!
Να σκέφτομαι έντονα να πάρω το πιστόλι μου και να τινάξω τα μυαλά μου στον αέρα μπροστά στους Εύζωνές μας !
Κάτι να γίνει, έστω ένας αφανής ήρωας να ξεσηκώσει τον λαό! Αλλά ντράπηκα να τραπώ σε τέτοια φυγή τις κρίσιμες αυτές ώρες της χώρας και πιο πολύ δείλιασα μπροστά σε έναν εκ των προτέρων ανούσιο θάνατο.
Μαθαίνατε τον στρατιώτη σας και αυτό είναι παράδειγμα για όλους σας, να πολεμήσει για αυτή την χώρα που τόσοι θυσιάστηκαν και τον ευνουχίσατε με την απραξία των ανωτάτων αξιωματικών σας οι οποίοι έχουν τον φόβο της καρέκλας!
Κύριοι υπάγεστε σε ένα υπουργείο, ναι! Έχετε εναν υπουργό, ναι! Μπορεί αύριο το πρωί να σας ξηλώσει ναι!
Μην ξεχνάτε όμως πως δεν έχει ουδεμία σχέση το καθεστώς σας με των  δημοσίων υπαλλήλων! Αν είστε πατριώτες, Έλληνες, Ορθόδοξοι Χριστιανοί και συνάδελφοι ή μάλλον αδέρφια όπως πρέπει να είναι όλοι οι μαχητές πρέπει να πάρετε δραστικά μέτρα!!
Κύριοι ανώτατοι αξιωματικοί ότι και να λένε τα χαρτιά εσείς είστε η δύναμη αυτής της χώρας και μαζί σας ο μισός θα πω αντρικός πληθυσμός της Ελλάδας!
Καλύτερα να μείνετε κάποιοι, οι ταξίαρχοι Ενόπλων Δυνάμεων της καρδιάς και της πατρίδας μας παρά οι αντιστράτηγοι του ξεπουλήματος της χώρας!
ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ, ΣΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Η ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ 300 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!
Διαβάστε προσεκτικά τα άρθρα 27-28 του συντάγματος Δεν είναι θέμα ρατσισμού! Είναι θέμα πατριωτισμού! Θέμα δημοσίου συμφέροντος! ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ! Ας σας ξηλώσουν κύριοι! Τι άλλο θα θέλατε απο αυτή την χώρα;; Είστε ήδη δεκαετίες ψηλά και αν βρεθείτε σε ανάγκη · και στο δρόμο ακόμα αν μείνετε, αν εκεί που έπρεπε, πατήσατε πόδι ο λαός και οι κατώτεροι σας δεν θα σας ξεχάσουν!
Τι παραπάνω μπορεί να θέλει ένας ανώτατος αξιωματικός από την συμβολή του στην σωτηρία της πατρίδας; Γιατί επιλέξατε να κάνετε αυτή την «δουλειά»;; Γιατί ορκιστήκατε;; Τι ορκιστήκατε θυμάστε;; Ξεχάσατε όταν τρέχατε; Ξεχάσατε τι φωνάζατε;; Ξεχάσατε αυτά που σας έφτασαν εκεί που είστε;; Τι φοβάστε ;; Μήπως χάσετε την καρέκλα και μείνετε στο δρόμο;; Να μείνετε πρώτα εσείς, να θυσιαστείτε για την σημαία που ορκιστήκατε να υπηρετείτε μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός σας! Και δεν σας ζητάμε το αίμα σας ! Σας ζητάμε τον κίνδυνο της καριέρας σας για να σωθεί η χώρα! Ξέρετε πόσες χιλιάδες κόσμος σκέφτεται την αυτοκτονία εις ένδειξη διαμαρτυρίας και πόσοι κατόπιν μαρτυρίας τους το έχουν ήδη πράξει ;; Μακάρι ο λόγος να μην ήταν αυτός για το παλικάρι σας και αν ήταν μακάρι να μαθευτεί! Να γίνει σάλος!! Κύριοι δεν είμαι αντιδημοκράτης, δεν είμαι ούτε χουντικός!! Είμαι ρεαλιστής και βλέπω την «δημοκρατική δικτατορία» που ζούμε, με τον Ένδοξο Ελληνικό Στρατό μας να κάνει τις υπηρέτριες των μεταναστών, τους οποίους εγκλωβίζουν μέσα στα σύνορά μας χωρίς καν να το θέλουν , οι Σιωνιστές με σκοπό τον πλήρη αφανισμό κάθε Ελληνικού ίχνους!!
Κύριοι δεν σας κρούω τον κώδωνα του κινδύνου, τον κώδωνα τον ακούτε χρόνια αλλά μένετε βολεμένοι στις καρέκλες σας άπραγοι με την σκέψη πως δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα ή με την σκέψη ότι θα καταλήξετε σαν τον Παπαδόπουλο, επαναλαμβάνω δεν είμαι εγώ σε θέση να σας κρούω τον κώδωνα του κινδύνου! Τα ξέρετε πολύ καλύτερα από εμένα!! Εγώ απλά σας εκλιπαρώ! Για την σωτηρία της πατρίδας μας, που μας μεγάλωσε για την οικογενειά μας , για την θρησκεία μας! Λάβετε όλα τα απαραίτητα μέτρα χρησιμοποιόντας το ίδιο Σύνταγμα που χρησιμοποιούν και μας έφεραν εδώ που μας έφεραν! Αξιοποιήστε επιτέλους την δύναμή σας ! Αφήστε πίσω τις ανόητες διασυνδέσεις με συνδικαλισμούς, κόμματα και τρίτους και κάντε αυτό που θα κάνατε και σε συνθήκες διαφορετικού πολέμου από του σημερινού! Γίνεται μια γροθιά! Πόσους θα διώξουν;; Πόσοι ανώτατοι αξιωματικοί είστε;; 100; 1.000;;10.000;;; 100.000;;;; Τι θα κάνουν θα σας ξηλώσουν όλους;; Κ
αι εσείς η κατώτεροι αξιωματικοί ή οι υπαξιωματικοί μην κάνετε τα λάθη των προγόνων μας !Αν γίνει ποτέ αυτό μην εποφθαλμιάτε μια θέση παραπάνω , θα την πάρετε ούτως η άλλως!! Γιατί θα προσπαθήσουν να κάνουν το γνωστό! Διαίρει και βασίλευε! Θα κοιμάστε λοχαγοί και θα ξυπνάτε στρατηγοί! Την ίδια γραμμή όλοι! Ξέρω πως όσα λέω είναι ίσως τα ιδανικά και είναι δύσκολο να συμβούν μα όπως είπε και ο Οδυσσέας Ελύτης , «μέσα στην θλίψη της απέραντης μετριότητας που μας πνίγει από παντού, παρηγοριέμαι, ότι κάπου, σε κάποιο καμαράκι, κάποιοι πεισματάρηδες, αγωνίζονται να εξουδετερώσουν την φθορά.» Εύχομαι το ηλεκτρονικό αυτό γράμμα να φτάσει στα μάτια έστω ενός πατριώτη ανώτατου αξιωματικού. Θρηνώ,  διαμαρτύρομαι, κινδυνεύω κάθε μέρα να χάσω την δουλειά μου που είναι ότι κατάφερα στη ζωή μου, για την πατρίδα μου και με δέρνουν οι συνάδελφοι μου αστυνομικοί! Μην κάνετε τα ίδια λάθη!  Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από το να απευθυνθώ στον στρατό μας. Έστω ένας από εσάς που ασχολείστε με αυτή την ηλεκτρονική διεύθυνση αν έχει το θάρρος, να προτείνει σε έναν ανώτατο αξιωματικό σας να διαβάσει αυτό το ηλεκτρονικό γράμμα θα σας ήταν ευγνώμων σχεδόν όλος ο ελληνικός πληθυσμός, γιατί το γράμμα το έγραψα εγώ όσο πιο κόσμια και σωστά μπορούσα, μιας και δεν έχω καμιά ιδιαίτερη μόρφωση , αλλά αντιπροσωπεύει και ένα μεγάλο μέρος του ελληνισμού μετά από εκατοντάδες συζητήσεις που έχω κάνει!!
Να θυμάστε Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένοια! ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά