Συμμετοχή ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος συμμετέχει στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ που πραγματοποιείται στις Βρυξέλλες.

 

Στη συνάντηση των Υπουργών Άμυνας, κατά τη Σύνοδο Κορυφής, εγκρίθηκε η έκθεση για τη Συμμαχική Διάταξη των Δυνάμεων του ΝΑΤΟ για τα επόμενα 10 χρόνια και συμφωνήθηκε ότι η Συμμαχία θα εξακολουθήσει να αντιμετωπίζει ισότιμα κάθε πρόκληση ασφαλείας από οποιαδήποτε γεωγραφική προέλευση. Σε αυτό το πλαίσιο, το ΝΑΤΟ θα εξακολουθήσει να αντιμετωπίζει προκλήσεις ασφαλείας που εκπορεύονται από το Νότο, όπως οι μεταναστευτικές ροές και η τρομοκρατία.

 

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε το σταθεροποιητικό ρόλο που διαδραματίζει η χώρα μας στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Μεσογείου ως πυλώνας σταθερότητας και πολυμερούς αμυντικής συνεργασίας

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου