Επιβεβαιώνει ο Καμμένος ότι η περικοπή κονδυλίων θα γίνει από το ΥΠΕΘΑ




Μετά την έντονη φημολογία ότι θα χρειαστεί να περικοπούν κονδύλια 28 εκ.ευρώ από τον προϋπολογισμό του ΥΠΕΘΑ ο Πάνος Καμμένος κάνει τη δική του πρόταση.

Με ανάρτηση στο twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος καταρχάς επιβεβαιώνει το γεγονός ότι η περικοπή κονδυλίων θα γίνει από το ΥΠΕΘΑ και κατά δεύτερον δίνει τη λύση από που μπορούν να περικοπούν αυτά τα 28 εκ. ευρώ από τον προϋπολογισμό του ΥΠΕΘΑ, ώστε να λειτουργήσουν ως μέτρο ισοδύναμο και αντισταθμιστικό στη μείωση του ΦΠΑ στα νησιά.


Συγκεκριμένα ο Πάνος Καμμένος κάνει την πρότασή του μέσω twitter και αναφέρει, ότι οι διαρθρωτικές αλλαγές που έχουν ξεκινήσει στη λειτουργία των Ενόπλων Δυνάμεων με αναδιοργάνωση μονάδων και μεταφορά δυνάμεων στην παραμεθόριο και συρρίκνωση στρατοπέδων ανενεργών αλλά και περικοπή για το 2018 παλιών εξοπλιστικών προγραμμάτων μπορούν να εξασφαλίσουν το κονδύλι για μείωση του ΦΠΑ στα νησιά.
Για να καταλήξει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ότι: «Τα νησιά είναι η Άμυνα της Πατρίδας».


armynow.net

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά