Επιβεβαιώνει ο Καμμένος ότι η περικοπή κονδυλίων θα γίνει από το ΥΠΕΘΑ
Μετά την έντονη φημολογία ότι θα χρειαστεί να περικοπούν κονδύλια 28 εκ.ευρώ από τον προϋπολογισμό του ΥΠΕΘΑ ο Πάνος Καμμένος κάνει τη δική του πρόταση.

Με ανάρτηση στο twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος καταρχάς επιβεβαιώνει το γεγονός ότι η περικοπή κονδυλίων θα γίνει από το ΥΠΕΘΑ και κατά δεύτερον δίνει τη λύση από που μπορούν να περικοπούν αυτά τα 28 εκ. ευρώ από τον προϋπολογισμό του ΥΠΕΘΑ, ώστε να λειτουργήσουν ως μέτρο ισοδύναμο και αντισταθμιστικό στη μείωση του ΦΠΑ στα νησιά.


Συγκεκριμένα ο Πάνος Καμμένος κάνει την πρότασή του μέσω twitter και αναφέρει, ότι οι διαρθρωτικές αλλαγές που έχουν ξεκινήσει στη λειτουργία των Ενόπλων Δυνάμεων με αναδιοργάνωση μονάδων και μεταφορά δυνάμεων στην παραμεθόριο και συρρίκνωση στρατοπέδων ανενεργών αλλά και περικοπή για το 2018 παλιών εξοπλιστικών προγραμμάτων μπορούν να εξασφαλίσουν το κονδύλι για μείωση του ΦΠΑ στα νησιά.
Για να καταλήξει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ότι: «Τα νησιά είναι η Άμυνα της Πατρίδας».


armynow.net

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου