Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Γιατί ανέλαβε τα καθήκοντα ο αντιστράτηγος Φλώρος
Η επιλογή του αντιστράτηγου Κων/νου Φλώρου για την αντικατάσταση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ο οποίος νοσηλεύεται στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (251 ΓΝΑ) ήταν μονόδρομος. Μπορεί μέσα στο διήμερο τα σενάρια να έδιναν και να έπαιρναν και πολλοί να έκαναν λόγο για αντικατάσταση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ από έναν εκ των αρχηγών των Γενικών Επιτελείων, ωστόσο το "κλειδί" στην επιλογή, ήταν το διάστημα των 15 ημερών που έκριναν οι γιατροί απαραίτητο για να αναρρώσει ο ναύαρχος Αποστολάκης.

Εάν το διάστημα ήταν πάνω απο 20 ημέρες, οι εξελίξεις θα ήταν διαφορετικές. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνονταν κρίσεις μέσα στο καλοκαίρι και πριν λήξει η θητεία του ναυάρχου Αποστολάκη στις 15 Σεπτεμβρίου.

Δείτε τι ακριβώς προβλέπει ο νόμος στο Armyvoice.gr
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου