Ευχαριστήριο της 79 ΑΔΤΕ προς τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Σάμου




Η Διοίκηση της 79 ΑΔΤΕ αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες της, προς το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Σάμου, τα οποία στηρίζοντας τις Ένοπλες Δυνάμεις υπέγραψαν σύμβαση συνεργασίας με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, με ισχύ από την 01 Ιουλίου 2018.

Η εν λόγω σύμβαση, που αποτελούσε μακροχρόνιο αίτημα και αφορά όλα τα φαρμακεία Σάμου – Ικαρίας και Φούρνων, δίνει την δυνατότητα στο μόνιμο στρατιωτικό προσωπικό και τα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους να προμηθεύονται τα φάρμακα καταβάλλοντας μόνο τη συμμετοχή της δαπάνης.

Η σύναψή της σύμβασης αποδεικνύει για ακόμη μια φορά τις άριστες σχέσεις των Ενόπλων Δυνάμεων με τους κοινωνικούς φορείς των νησιών της περιοχής ευθύνης της 79 ΑΔΤΕ και εντάσσεται στο πλαίσιο του έτους «Μέριμνας Προσωπικού» και στην διαρκή προσπάθεια για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στα στελέχη του Σχηματισμού.

Ο

Εκπρόσωπος Τύπου

Ιωάννης Καλιός

Επίλαρχος
www.samostoday.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά