Η βρετανική Πολεμική Αεροπορία γιορτάζει τα 100 χρόνια της

Η βρετανική Πολεμική Αεροπορία γιορτάζει τα 100 χρόνια της



Εκατό στρατιωτικά αεροσκάφη θα πετάξουν την Τρίτη πάνω από το Λονδίνο στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 100 χρόνια της βρετανικής Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας, της Royal Air Force (RAF).

Το σπάνιο θέαμα, στο οποίο θα συμμετάσχουν αεριωθούμενα, ελικόπτερα και άλλα αεροσκάφη, είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα στον ουρανό πάνω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.
Μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι συγκεντρωμένα στον εξώστη των ανακτόρων για να απολαύσουν το θέαμα, μετά τη λειτουργία που παρακολούθησαν το πρωί στο Αββαείο του Ουεστμίνστερ.

Τα αεροσκάφη είναι από διάφορες εποχές της ιστορίας της RAF και περιλαμβάνουν Spitfires, Hurricanes και Red Arrows.

Ο πτέραρχος σερ Στίβεν Χίλιερ, ο αρχηγός της RAF, δήλωσε πως η σημερινή ημέρα είναι «τεράστιας σημασίας» και αποτελεί την «κορύφωση» των εκδηλώσεων για τα εκατό χρόνια της RAF.

«Θα είναι μια θαυμάσια ημέρα, θα θυμηθούμε και θα τιμήσουμε όλη την ιστορία μας και θα γιορτάσουμε αυτό που κάνουμε σήμερα», τόνισε.
tanea
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά