Βράβευση Παγκόσμιου Πρωταθλητή Γιώργου Χαραλαμπόπουλου από τον Σύλλογο Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.)

Η Βράβευση του Πελοποννήσιου δις Παγκόσμιου Πρωταθλητή (2015 - 2017) και χάλκινος στο Πανευρωπαικό (2018) στο άθλημα της χειροπάλης Γιώργο Χαραλαμπόπουλο από τον Σύλλογο Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.)
Ο Σύλλογος Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.) δια χειρός του Προέδρου του Εφ Λγό (ΕΔ) κ. Γεώργιο Καρυώτη βράβευσε τον Πελοποννήσιο δις Παγκόσμιο Πρωταθλητή στο άθλημα της χειροπάλης κ. Γιώργο Χαραλαμπόπουλο με πλακέτα , και του ανακοίνωσε πως στο εξής είναι επίτημο μέλος του Σ.Ε.Π.
Επίσης ο Δήμαρχος της Κορίνθου κ. Αλέξανδρος Πνευματικός με την σειρά του καλοσώρισε στην πόλη μας τον Πρωταθλητή και δήλωσε ενδιαφέρον να ακούσει από τον ίδιο για το άθλημα της χειροπάλης.
Η βραδυά συνεχίστηκε με ομιλία του Πρωταθλητή και αναφορές γενικά για τον αθλητισμό και ειδικότερα για το άθλημα της χειροπάλης που υπηρετεί από μικρή ηλικία.
Το ευχάριστο της βραδυάς ήταν πως στην εκδήλωση υπήρχαν νέοι και μικρά παιδιά που συμμετείχαν ενεργά στο κάλεσμα του έτσι ώστε να το δουν και στην πράξη και όχι μόνο στην θεωρία.
Η υπόσχεση του Γιώργου Χαραλαμπόπουλου προς το κοινό ήταν , πως τον Οκτώβριο σε αγώνες που θα γίνουν στην Αττάλεια της Τουρκίας θα προσπαθήσει και πάλι έτσι ώστε να ακουστεί ο Εθνικός μας Ύμνος για άλλη μια φορά.
Εμείς να του ευχηθούμε να είναι πάντα υγιής , δυνατός και να προσφέρει άλλα τόσα χρόνια στον Ελληνικό αθλητισμό όπως κάνει μέχρι σήμερα.
Γιώργο σε ευχαριστούμε για όλα.

















Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά